Едді МарсанEddie Marsan

Едді Марсан / Eddie Marsan
Народився 30 листопада 1967
Зріст: 174 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Хроніки Веспер (2022) ... Jonas
Найманець (2022) ... Virgil
Гнів людський (2021) ... Terry
Isolation Stories (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... актор
Джентльмени (2019) ... Big Dave
Ліга домашніх тварин (2019) ... Mayor Frank Stone
Ебігейл (2019) ... Джонатан Фостер
Форсаж: Гоббс та Шоу (2019) ... Professor Andreiko
Зворотній зв'язок (2019) ... Jarvis Dolan
Влада (2018) ... Paul Wolfowitz

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...