Новини фільмів, в яких згадується Гаррет Хедлунд

4 жовтня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Актори Дейзі Рідлі та Бен Мендельсон, відомі за блокбастерами науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни», грають відважну доньку та її жорстокого батька у напруженому трилері «Дочка болотного короля».

Читати далі...
19 січня 2021,  14:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія боротьби легендарної американської співачки та активістки Біллі Голідей оживає в першому трейлері байопіку «Сполучені Штати проти Біллі Голідей», який зняв номінант на премію «Оскар» Лі Деніелс.

Читати далі...
5 листопада 2020,  20:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських екшенів «Загін самогубців» і «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» Марго Роббі нагадує Бонні з фільму «Бонні і Клайд» в українському трейлері драматичного трилера «Дрімленд» («Dreamland»).

Читати далі...
23 жовтня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Paramount Pictures представила трейлер кримінальної драми режисера Майлза Джоріс-Пейрафіта «Країна мрій» («Dreamland»), головну роль в якій виконує номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі. На початку року ви могли її побачити в супергеройському екшені «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн».

Читати далі...
10 грудня 2018,  04:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бен Аффлек і Оскар Айзек збираються пограбувати картель в офіційному трейлері драматичного бойовика «Потрійний кордон».

П'ятеро військових, які займалися секретними операціями, ледве зводять кінці з кінцями і вирішують напасти на один з найжорстокіших картелів в світі, щоб зірвати великий куш. Компанію Аффлеку і Айзеку в цій небезпечній справі складуть Чарлі Ганнем, Педро Паскаль та Гаррет Гедлунд.

Прем'єра «Потрійного кордону», який зняв номінант на премію «Оскар» Джей Сі Чендор, відбудеться в березні 2019 року.

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...