Джей Сі ЧендорJ.C. Chandor

Джей Сі Чендор / J.C. Chandor
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія Джея Сі Чендора

Run This Town (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Потрійний кордон (2019) ... режисер, сценарист
Мавпи (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Гадючник (2018) ... продюсер
So Good to See You (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Найжорстокіший рік (2014) ... режисер, продюсер, сценарист
Making a Scene (2013) ... сценарист
Відео з участю Джея Сі Чендора
Зображення Джея Сі Чендора

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джея Сі Чендора. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джея Сі Чендора

Написати коментар...
Написати коментар...