Бен АффлекBen Affleck

Бен Аффлек / Ben Affleck
Повне ім'я: Benjamin Geza Affleck-Boldt
Народився 15 серпня 1972; Берклі, Каліфорнія, США
Зріст: 192 см
80%
8
20%
2

Фільмографія Бена Аффлека

Ліга Справедливості Зака Снайдера (2021) ... актор
Остання дуель (2020) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Глибока вода (2020) ... Vic Van Allen
Поза грою (2020) ... Jack Cunningham
Останнє, чого він хотів (2020) ... Treat Morrison
Місто на пагорбі (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Потрійний кордон (2019) ... Tom «Redfly» Davis
Ліга справедливості (2017) ... Batman / Bruce Wayne

Біографія Бена Аффлека

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бена Аффлека. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бена Аффлека

Написати коментар...
Написати коментар...