Марго РоббіMargot Robbie

Марго Роббі / Margot Robbie
Повне ім'я: Margot Elise Robbie
Народилася 2 липня 1990; Голд-Кост, Квінсленд, Австралія
Зріст: 168 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Марго Роббі

Загін самогубців 2 (2021) ... Harley Quinn, слухи
Барбі (2020) ... Barbie
Хижі пташки (2020) ... Harley Quinn, продюсер
Dollface (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Одного разу в Голлівуді (2019) ... Sharon Tate
Країна мрій (2019) ... Allison Wells, продюсер
Untitled Shakespeare Project (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Марія – королева Шотландії (2018) ... Queen Elizabeth I

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марго Роббі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марго Роббі

Написати коментар...
Написати коментар...