Чарлі ГаннемCharlie Hunnam

Чарлі Ганнем / Charlie Hunnam
Повне ім'я: Charles Matthew Hunnam
Псевдонім: Charlie
Народився 10 квітня 1980; Ньюкасл, Англія, Велика Британія
Зріст: 185 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Чарлі Ганнема

Хлопці-аристократи (2020) ... актор
Потрійний кордон (2019) ... William «Ironhead» Miller
Країна джунглів (2019) ... Stanley
Метелик (2017) ... Henri «Papillon» Charrière
Король Артур: Легенда меча (2017) ... актор
Загублене місто Z (2016) ... Percy Fawcett
Багряний пік (2015) ... Dr. Alan McMichael
Sons of Anarchy: Character Good Byes (2014) ... Jay Teller
Тихоокеанський рубіж (2013) ... Raleigh Becket
Чорний дрізд (2011) ... Jay

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чарлі Ганнема. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чарлі Ганнема

Написати коментар...
Написати коментар...