Дейзі РідліDaisy Ridley

Дейзі Рідлі / Daisy Ridley
Народилася 10 квітня 1992; Лондон, Велика Британія
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Дейзі Рідлі

Хода хаосу (2020) ... Viola Eade
Зоряні війни: Епізод 9 (2019) ... Rey
Star Wars Forces of Destiny: Volume 4 (2018) ... Rey
Flopsy Turvy (2018) ... Cotton-Tail
Star Wars Forces of Destiny: Volume 3 (2018) ... Rey
Кролик Петрик (2018) ... Cotton-Tail
Офелія (2018) ... Ophelia
Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... Rey
Вбивство у «Східному експресі» (2017) ... Miss Mary Debenham
Star Wars Forces of Destiny: Volume 2 (2017) ... Rey

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дейзі Рідлі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дейзі Рідлі

Написати коментар...
Написати коментар...