Педро ПаскальPedro Pascal

Педро Паскаль / Pedro Pascal
Народився 2 квітня 1975; Сантьяго, Чилі
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Педро Паскаля

Диво-жінка 1984 (2020) ... актор
Потрійний кордон (2019) ... Francisco «Catfish» Morales
Якщо Біл-стріт могла б заговорити (2018) ... Pietro Alvarez
Asesinato en el Hormiguero Express (2018) ... Pedro Pascal
Праведник 2 (2018) ... Dave York
Перспектива (2018) ... Ezra
Bag Of Worms (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Кінгсман: Золоте кільце (2017) ... Whiskey
Велика стіна (2016) ... Tovar
Нарко (2015) ... Javier Peña

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Педро Паскаля. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Педро Паскаля

Написати коментар...
Написати коментар...