Перший погляд на Blu-ray «Ліга справедливості»

19 січня 2018,  04:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер представляє супергеройський екшен «Ліга справедливості» на Blu-ray.

В четвер, 18 січня, на офіційній сторінці «Ліги справедливості» в Twitter з'явився 30-секундний ролик, який повідомляє, що вже наступного місяця шанувальники DCEU зможуть переглянути свіжу частину франшизи у себе вдома, а ще через місяць — додати її до своєї колекції.

Тизер дражнить нас бонусними сценами, які не увійшли в ту версію, що восени показували в кінотеатрах, в тому числі за участю Супермена (Генрі Кавілл). Сподіваємося, що вони скоро потраплять в мережу.

 В «Лізі справедливості» Бетмен (Бен Аффлек), натхненний самопожертвою Супермена, разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) вербує команду людей з суперздатностями. Але навіть отримавши нових союзників в особі Аквамена (Джейсон Момоа), Флеша (Езра Міллер) і Кіборга (Рей Фішер), може виявитися занадто пізно, щоб врятувати Землю від загрози катастрофічних масштабів у особі Степпенвульфа (Кіран Гайндс).

Читайте нашу рецензію на «Лігу справедливості».

Як вам дизайн обкладинки Blu-ray? Схоже, її творці теж не встояли перед Диво-жінкою і вирішили, що амазонка має бути на чолі групи. Ми тільки за.

В форматі Digital фільм Зака Снайдера, над яким працював Джосс Відон вийде 13 лютого, а на Blu-ray його можна буде придбати 13 березня.

2078 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: