Джосс ВідонJoss Whedon

Джосс Відон / Joss Whedon
Повне ім'я: Joseph Hill Whedon
Народився 23 червня 1964; Нью-Йорк, США
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джосса Відона

Ліга справедливості (2017) ... сценарист
Lurk: A Fray Fan Film (2017) ... сценарист (персонажи)
Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
The Letter Carrier (2016) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Конмен (2015) ... Snow Guy
Месники: Ера Альтрона (2015) ... режисер, сценарист
Інструкція по розлученню для жінок (2014) ... Joss Whedon
В твоїх очах (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Відео з участю Джосса Відона

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джосса Відона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джосса Відона

Написати коментар...
Написати коментар...