Генрі КавіллHenry Cavill

Генрі Кавілл / Henry Cavill
Народився 5 травня 1983; Джерсі, Нормандскі острови
Зріст: 185 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Генрі Кавілла

Відьмак (2019) ... Geralt of Rivia
Номіс (2018) ... Marshall
Місія неможлива: Фолаут (2018) ... August Walker
Ліга справедливості (2017) ... Superman / Clark Kent
Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості (2016) ... Clark Kent / Superman
Агенти U.N.C.L.E. (2015) ... Napoleon Solo
Людина зі сталі (2013) ... Clark Kent / Kal-El
$ 14 000 000
Рамка (2013) ... Clark Kent
Серед білого дня (2011) ... Will
Війна Богів: Безсмертні 3D (2011) ... Theseus

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Генрі Кавілла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Генрі Кавілла

Написати коментар...
Написати коментар...