Зак СнайдерZack Snyder

Зак Снайдер / Zack Snyder
Народився 1 березня 1966
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Зака Снайдера

Загін самогубців 2 (2021) ... продюсер
Диво-жінка 1984 (2020) ... продюсер
Аквамен (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ліга справедливості (2017) ... режисер, сценарист (рассказ)
Сніг, пар, залізо (2017) ... режисер, продюсер, сценарист, оператор
Диво-жінка (2017) ... U.S. Soldier
Відео з участю Зака Снайдера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зака Снайдера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зака Снайдера

Написати коментар...
Написати коментар...