Джейсон МомоаJason Momoa

Джейсон Момоа / Jason Momoa
Народився 1 серпня 1979; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джейсона Маомоа

Аквамен 2 (2022) ... Arthur Curry / Aquaman
Ліга Справедливості Зака Снайдера (2021) ... актор
Дюна (2020) ... Duncan Idaho
Крихітка (2020) ... Cooper, продюсер
Бачити (2019) ... Baba Voss
Лего. Фільм 2 (2019) ... Aquaman
Аквамен (2018) ... Arthur
Justice League: The New Heroes (2018) ... Self
Брейвен (2017) ... Joe Braven

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейсона Маомоа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейсона Маомоа

Написати коментар...
Написати коментар...