Джейсон МомоаJason Momoa

Джейсон Момоа / Jason Momoa
Народився 1 серпня 1979; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джейсона Маомоа

Аквамен 2 (2022) ... Arthur Curry / Aquaman
Дюна (2020) ... Duncan Idaho
Лего. Фільм 2 (2019) ... Aquaman
Аквамен (2018) ... Arthur
Брейвен (2017) ... Joe Braven, продюсер
Ліга справедливості (2017) ... Aquaman / Arthur Curry
Його собаче діло (2016) ... Spider
Межа (2016) ... Declan Harp, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейсона Маомоа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейсона Маомоа

Написати коментар...
Написати коментар...