Джейсон МомоаJason Momoa

Джейсон Момоа / Jason Momoa
Народився 1 серпня 1979; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джейсона Маомоа

Аквамен 2 (2022) ... Arthur Curry / Aquaman
Дюна (2020) ... Duncan Idaho
Крихітка (2020) ... Cooper, продюсер
Дивись (2019) ... Baba Voss
Лего. Фільм 2 (2019) ... Aquaman
Аквамен (2018) ... Arthur
Брейвен (2017) ... Joe Braven, продюсер
Ліга справедливості (2017) ... Aquaman / Arthur Curry

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейсона Маомоа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейсона Маомоа

Написати коментар...
Написати коментар...