Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джейсон МомоаJason Momoa

Джейсон Момоа / Jason Momoa
Народився 1 серпня 1979; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 193 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джейсона Маомоа

Форсаж 10 (2023) ... актор
Аквамен і загублене королевство (2022) ... Arthur Curry / Aquaman
Миротворець (2022) ... Aquaman ~~
Slumberland (2022) ... Flip
Дюна (2021) ... Duncan Idaho
Донечка (2021) ... Cooper, продюсер
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Aquaman / Arthur Curry
Бачити (2019) ... Baba Voss
Лего. Фільм 2 (2019) ... Aquaman

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейсона Маомоа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейсона Маомоа

Написати коментар...
Написати коментар...