Галь ГадотGal Gadot

Галь Гадот / Gal Gadot
Повне ім'я: Gal Gadot-Varsano
Народилася 30 квітня 1985; Рош-ха-Аїн, Ізраїль
Зріст: 175 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Галь Гадот

Червоне повідомлення (2020) ... актриса
Смерть на Нілі (2020) ... Linnet Ridgeway Doyle
Диво-жінка 1984 (2020) ... Diana Prince / Wonder Woman, продюсер
Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі (2018) ... Shank
Maroon 5 feat. Cardi B: Girls Like You (2018) ... Girl
23-а щорічна церемонія вручення премії Critics 'Choice Awards (2018) ... актриса
Ліга справедливості (2017) ... Wonder Woman / Diana Prince
$ 300 000
Диво-жінка (2017) ... Wonder Woman
$ 300 000
Встигнути за Джонсами (2016) ... Natalie Jones

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Галь Гадот. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Галь Гадот

Написати коментар...
Написати коментар...