Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Галь ГадотGal Gadot

Галь Гадот / Gal Gadot
Повне ім'я: Gal Gadot-Varsano
Народилася 30 квітня 1985; Рош-ха-Аїн, Ізраїль
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Галь Гадот

Білосніжка і сім гномів (2023) ... Evil Queen
Смерть на Нілі (2022) ... Linnet Ridgeway Doyle
Червоне повідомлення (2021) ... The Bishop
$ 20 000 000
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Wonder Woman / Diana Prince
78-а церемонія вручення премії «Золотий глобус» (2021) ... актриса
Диво-жінка 1984 (2020) ... Diana Prince
$ 10 000 000, продюсер
$ 10 000 000
Між двома папоротями (2019) ... Gal Gadot
Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі (2018) ... Shank
Maroon 5 feat. Cardi B: Girls Like You (2018) ... Girl

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Галь Гадот. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Галь Гадот

Написати коментар...
Написати коментар...