Новини, в яких згадується Холзі

27 січня 2020,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася новим трейлером свого супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який обіцяє нам шикарний саундтрек в дусі «Загону самогубців».

Читати далі...
23 січня 2020,  01:33 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Зоряні війни» і номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер втретє стане ведучим легендарного комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І ми чекаємо на це з нетерпінням!

Напередодні його повернення, команда SNL зняла смішний промо-ролик, в якому Драйвер заходить в студію, чекаючи, що його зустрінуть з розпростертими обіймами, але бачить, що там порожньо і кругом великий безлад після Різдва. Раптом в кадрі з'являється прибиральниця і змушує номінанта на премію «Оскар» прибирати в студії, починаючи з ялинки. І Драйвер, зрозумівши, що його аргументи її не цікавлять, слухняно виносить ялинку на вулицю.

Новий епізод «Суботнім вечором в прямому ефірі» з Драйвером вийде в цю суботу, 25 січня. Музичної гостею на цьому тижні буде співачка Холзі.

23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Читати далі...
31 липня 2018,  02:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського мультфільму «Юні титани, вперед!» показує членів Ліги справедливості в особі Супермена, Диво-жінки і Зеленого ліхтаря.

Робін (Скотт Менвілль), Старфаєр (Хінден Волш), Кіборг (Харі Пейтон), Рейвен (Тара Стронг) і Бістбой (Грег Сайпс) хочуть, щоб про них зняли окремий супергеройський фільм, і вирішують запитати поради у більш досвідчених рятівників Землі: Супермена (Ніколас Кейдж), Диво-жінки (Холзі) та Зеленого ліхтаря (Ліл Ярі), про кожного з яких вже знімали кіно. І члени Ліги справедливості, особливо не добираючи слів, говорять юним героям, що у них не буде свого кіно, оскільки їх ніхто не сприймає всерйоз.

У світовий прокат мультфільм «Юні титани, вперед!» вийшов минулого тижня, 26 липня, і, на жаль, він не буде демонструватися в кінотеатрах України.

На сайті Rotten Tomatoes пригоди юних супергероїв набрали 90% позитивних рецензій критиків, що є всього на 2% менше, ніж у минулорічної «Диво-жінки».

3 травня 2018,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На своих новых постерах герои мультфильма «Юные титаны, вперед!» пытаются понять, чем супергерои «Лиги справедливости» лучше их.

Читати далі...
26 березня 2018,  16:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість повноцінного трейлера повнометражної анімації «Юні титани, вперед!» студія Warner Bros. випустила 30-секундний ТБ-ролик, де висміюється сольник Зеленого ліхтаря.

Супергерої-підлітки Робін (Скотт Менвілль), Кіборг (Харі Пейтон), Старфаер (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс) надзвичайно раді, що отримали повнометражний фільм, і готові сповна скористатися цією можливістю стати зірками великого екрану. Вони відправляються на студію Warner Bros., де світ рятують Супермен (Ніколас Кейдж), Зелений ліхтар (Ліл Ярі) і Диво-жінка (Холзі).

Також дивіться тизер-трейлер «Юні титани, вперед!». В український прокат мультфільм прибуде 26 липня.