Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть ведучими «Суботнім вечором в прямому ефірі»

23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Отже, відзначайте у своїх календарях: 4 травня, 11 травня і 18 травня ведучими комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» будуть Сендлер, Томпсон і Радд відповідно.

Запрошеним музикантом у випуску з Сендлером стане співак Шон Мендес. У випуску Томпсон з'явиться популярна група The Jonas Brothers, а музичним гостем випуску за участю Радда буде DJ Khaled.

Влітку Сендлер представить свій комедійний екшн «Загадкове вбивство», компанію в якому йому складе Дженніфер Еністон.

Томпсон виконала головну роль у новій комедії «Пізньої ночі», де вона зіграла ведучу відомого американського ток-шоу, а також озвучила Старійшину в мультфільмі «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції», який вийшов в український прокат 11 квітня.

А Радд зараз їздить з промо-туром супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», де його можна буде побачити в образі супергероя Людини-мурахи з 25 квітня.

Ведучими в 44 сезоні «Суботнім вечором в прямому ефірі» перед ними були Адам Драйвер, Аквафіна, Сет Майерс, Джона Гілл, Лів Шрайбер, Стів Карелл, Клер Фой, Джейсон Момоа, Метт Деймон, Рейчел Броснахен, Джеймс МакЕвой, Холзі, Дон Чідл, Джон Малейні, Ідріс Ельба, Сандра О, Кіт Герінгтон та Емма Стоун.

Скетчі за їх участі ви можете подивитися на Youtube-каналі шоу.

3034 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: