Новини фільмів, в яких згадується Джулія Луіс-Дрейфус

26 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Читати далі...
3 березня 2020,  15:12 | Новини фільмів

Закулісне відео нового пригодницького мультфільму від Disney і Pixar «Уперед» показує, що Том Голланд і Кріс Претт були щасливі стати братами на великому екрані. Нехай навіть в анімаційній формі.

У новому мультфільмі режисера Дена Скенлона Голланд і Претт подарували свої голоси головним героям, братам-тінейджерам Ієну та Барлі, які є двома ельфами і живуть в казковому світі. Одного разу вони отримують чарівний посох і відправляються в квест, щоб зуміти поговорити зі своїм покійним батьком, за яким вони так сильно сумують. І щоб на екрані між ними була справжня магія, актори разом записували свої репліки в студії, в зв'язку з чим з'явилося чимало веселих блуперів.

Також в озвучуванні мультфільму взяли участь актриси Джулія Луїс-Дрейфус та Октавія Спенсер. В український прокат він виходить 5 березня, і перед переглядом ми наполегливо рекомендуємо прочитати нашу рецензію на мультфільм «Уперед».

23 грудня 2019,  18:40 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Нат Факсон і Джим Реш зняли американський рімейк номінованої на «Золотий глобус» шведської драматичної комедії Рубена Естлунда «Форс-мажор» і назвали його «Downhill».

Рімейк покаже, як подружня пара, яку втілюють номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл і лауреатка премії «Золотий глобус» Джулія Луїс-Дрейфус, разом з двома дітьми їдуть в Альпи, щоб відпочити і покататися на лижах. Ледь уникаючи лавини, подружжя опиняється в непростій ситуації і тепер вони змушені переглянути своє життя і те, як вони ставляться одне до одного.

Фільм «Downhill» буде представлений у січні в рамках кінофестивалю «Санденс», а в американський прокат він вийде у лютому.

18 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Найбільша магія в нашому житті це наша сім'я. Студія Pixar поділилася у вівторок другим офіційним трейлером свого фентезійного мультфільму «Уперед», який нагадує нам цю просту істину.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  00:37 | Новини фільмів

Дивимося повноцінний трейлер пригодницько-фентезійної анімації від Pixar «Уперед» разом з її зірками Крісом Преттом і Томом Голландом, також відомими як Зоряний лицар та Людина-павук.

Студія Pixar вирішила порадувати шанувальників Претта і Голланда, показавши їм новий трейлер мультфільму «Уперед» і записавши їхню веселу реакцію на камеру. У цьому мультфільмі вони озвучують двох братів-ельфів, які живуть в сучасному світі і отримують у своє розпорядження чарівний посох, здатний творити магію. Вони намагаються оживити свого батька, але заклинання йде не за планом, і брати відправляються в непростий, зате веселий квест.

Також в анімації прозвучать голоси актрис Джулії Луїс-Дрейфус і Октавії Спенсер. В український прокат «Уперед» примчить на своєму мінівені у березні 2020 року.