Джулія Луіс-ДрейфусJulia Louis-Dreyfus

Джулія Луіс-Дрейфус / Julia Louis-Dreyfus
Народилася 13 січня 1961
Зріст: 159 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Громовержці (2024) ... Valentina Allegra de Fontaine
Чорна Пантера: Ваканда назавжди (2022) ... Valentina Allegra de Fontaine
Чорна вдова (2021) ... Valentina Allegra de Fontaine
Сокіл і Зимовий солдат (2021) ... Valentina Allegra de Fontaine
Уперед (2020) ... Laurel Lightfoot
Під укіс (2020) ... Billie, продюсер (продюсер)
Archibald's Next Big Thing (2019) ... Astronaut Monkey
Stars in Shorts: No Ordinary Love (2016) ... Ellen Larson
They're Real and They're Spectacular: Seinfeld Super Fans & the Summer of George (2016) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...