Новини, в яких згадується Джейн Фонда

22 грудня 2022,  22:33 | Новини фільмів

Легенди Голлівуду Дайан Кітон, Джейн Фонда, Кендіс Берген та Мері Стінберген готові до нових пригод в офіційному трейлері комедійної стрічки «Книжковий клуб 2».

Читати далі...
15 липня 2022,  12:35 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Apple поділилася офіційним трейлером свого майбутнього мультфільму «Вдача», чия онлайн-прем'єра відбудеться 5 серпня.

Читати далі...
4 січня 2020,  19:21 | Новини серіалів

Вони не збираються зменшувати оберти! Стримінговий сервіс Netflix підготував для нас приємний новорічний подарунок веселий трейлер 6 сезону свого хітового комедійного серіалу «Грейс і Френкі».

Серіал, який має 11 номінацій на премію «Еммі» та 1 номінацію на «Золотий глобус», слідує за двома давніми подругами Грейс і Френкі (Джейн Фонда і Лілі Томлін), чиї чоловіки Сол і Роберт (Сем Вотерстон і Мартін Шин) одного разу оголошують їм, що вони — геї та хочуть бути в шлюбі один з одним. Життя жінок перевертається, але вони вирішують зайнятися спільними бізнесом. В новому сезоні, коли Грейс знову виходить заміж, Френкі відвідує чергова ідея на мільйон. І в пошуках інвесторів подруги відправляються на телебачення.

Всі серії 6 сезону серіалу «Грейс і Френкі» стануть доступні для перегляду на Netflix вже 15 січня. Ви теж скучили за ним?

27 січня 2019,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейн Фонда та Лілі Томлін посилають усе до біса в трейлері 5 сезону драматичної комедії «Грейс і Френкі».

Американський веб-серіал «Грейс і Френкі» розповідає про двох подруг пенсійного віку Грейс Генсон (Фонду) та Френкі Бергстайн (Томлін), які у першій серії дізнаються, що їхні чоловіки Роберт (Мартін Шин) та Сол (Сем Вотерстон) протягом 20 років були не тільки партнерами по бізнесу, а ще й коханцями і тепер хочуть розлучитися з дружинами і одружитися один на одному. Грейс і Френкі починають жити разом, підтримуючи одна одну і вплутуючись разом в різні авантюри.

Прем'єра нових серій «Грейс і Френкі» відбулася 18 січня, так що ви вже можете подивитися їх на Netflix.

11 травня 2018,  13:57 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером фільму «Книжковий клуб».

У центрі сюжету картини історія про чотирьох жінок похилого віку, які весь свій вільний час проводять в книжковому клубі за обговоренням літератури. Дізнавшись про популярність еротичного роману «П'ятдесят відтінків сірого», жінки вирішують прочитати його. Швидке знайомство з трудами письменниці Е.Л. Джеймс спричиняє за собою мимовільне розширення їх життєвих горизонтів.

«Книжковий клуб» — американський комедійний фільм, дебютна режисерська робота продюсера Білла Голдермена. У акторський склад фільму увійшли Джейн Фонда, Дайан Кітон, Алісія Сільверстоун, Енді Гарсіа, Дон Джонсон та Річард Дрейфус.

Українська прем'єра відбудеться 5 липня.

2 березня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон і Джейн Фонда зачитуються книгою «П'ятдесят відтінків сірого» в першому трейлері комедійного фільму «Книжковий клуб».

Кінокартина розповідає про чотирьох подруг Дайан, Вівіан, Керол та Шерон, які вирішують прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний роман Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», не підозрюючи, як книга змінить їх життя. Двох інших подруг втілюють Мері Стінберген та Кендіс Берген.

У світовий прокат режисерський дебют Білла Холдермена, продюсера «Прогулянки по лісах», вийде в травні.

25 грудня 2017,  14:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Друзів» Ліза Кудроу з'являється в трейлері 4 сезону серіалу «Грейс і Френкі». Вона зіграє манікюрницю Шері, яка подружиться з головними героїнями, в образах яких повертаються Джейн Фонда і Лілі Томлін.

Прем'єра нових серій «Грейс і Френкі» відбудеться 19 січня.

30 вересня 2017,  22:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська легенда Джейн Фонда стала зіркою червоної доріжки церемонії «Еммі».

Читати далі...
14 вересня 2017,  17:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер драми «Наші душі ночами» з легендарними акторами Робертом Редфордом і Джейн Фондою в головних ролях. Вони втілюють одиноких сусідів Луїса Вотерса та Едді Мур, які давно овдовіли, але так і живуть окремо, не спілкуючись. Одного разу Едді вирішує подружитися з Луїсом, і це змінює життя обох — в особі один одного вони знаходять собі приємну людину, з якою не страшно спати вночі.

Світова прем'єра фільму, де також з'являються Маттіас Шонартс та Джуді Грір, відбулася на початку вересня на Венеціанському кінофестивалі, де Редфорд і Фонда отримали по «Золотому леву» за свій внесок в кінематограф.

10 серпня 2017,  02:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди Голлівуду Роберт Редфорд і Джейн Фонда знову закохуються один в одного в тизері своєї нової драми «Наші душі вночі». У ній вони втілюють вдову Едді Мур та вдівця Луї Уотерса, які живуть по сусідству і практично не спілкуються, поки Едді не вирішує, що їм варто познайомитися ближче. Для Редфорда і Фонди, які разом знімалися в фільмах «Погоні» й «Босоніж по парку», це буде вже 5 спільна кіноробота.

Світова прем'єра драми Рітеша Батри відбудеться у вересні на Венеціанському кінофестивалі.

7 березня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер 3 сезону ситкому «Грейс і Френкі», номінованого на «Золотий глобус». У ньому повертаються Джейн Фонда та Лілі Томлін в образах давніх подруг, чиї чоловіки виявилися закоханими один в одного геями, і тепер жінки вирішують почати свій бізнес з виробництва вібраторів для дам поважного віку, але тут в їх рядах відбувається розкол.

Прем'єра 3 сезону, де також повернуться Мартін Шин, Сем Вотерстон і Ерні Хадсон, відбудеться 24 березня.

28 лютого 2016,  17:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair зібрав для свого голлівудського спецвипуску більше десятка видатних голлівудських актрис, які поділилися своїми думками щодо того, що вони хочуть по собі залишити.

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...