Оновлення, в яких згадується Аарон Соркін

10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

7 жовтня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн звертається за допомогою до Ідріса Ельби в новому трейлері біографічної драми Аарона Соркіна «Гра Моллі».

Честейн грає колишню олімпійську лижницю Моллі Блум, яка стає успішною бізнесвумен, організувавши саму ексклюзивну гру в покер в світі, що збирала за одним столом найбагатших і найвпливовіших, включаючи російських бандитів. Але одного разу до неї в будинок вриваються агенти ФБР та заарештовують її рахунки. Тепер за допомогою адвоката Чарлі Джаффа у втіленні Ельби Моллі вирішує довести свою невинуватість і повернути те, на що працювала стільки років.

Цілих 100 кадрів «Гри Моллі» з Честейн та Ельбою ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри байопік прибуде в листопаді.

16 серпня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн постає в образі колишньої лижниці Моллі Блум. Їй набридло виживати на копійки, тому дівчина вирішила стати на чолі самої ексклюзивної та небезпечної гри в покер у світі, після чого зацікавила ФБР. Компанію Честейн в цій історії складають лауреат «Золотого глобуса» Ідріс Ельба, володар 2 «Оскарів» Кевін Костнер та Майкл Сера.

В український прокат «Гра Моллі», яку зняв сценарист і лауреат «Оскара» Аарон Соркін, прибуде в листопаді. Чекаємо на дубльований трейлер.

14 серпня 2017,  23:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила перший тизер своєї майбутньої біографічної драми «Гра Моллі» з Джессікою Честейн в головній ролі. Оскарівська номінантка втілює тут 26-річну олімпійську лижницю Моллі Блум, яка майже десять років очолювала ексклюзивну гру в покер, в яку грали найбагатші, найзнаменитіші та найвпливовіші, включаючи російську мафію. А потім посеред ночі її заарештували 17 агентів ФБР.

Повноцінний трейлер режисерського дебюту Аарона Соркіна вийде вже завтра. Українська прем'єра фільму відбудеться в листопаді.