Оновлення, в яких згадується Анна Кендрік

12 липня 2018,  16:06 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «Проста послуга» з Анною Кендрік та Блейк Лайвлі в головних ролях.

Стефані живе у маленькому містечку та займається блогінгом. Одного разу вона допомагає своїй подружці наданням простої послуги, після чого та зникає без сліду. Разом з чоловіком подруги героїня вирішує дістатися до істинних причин того, що відбувається та занурюється у світ, повний різних таємниць, зрад, кохання, вірності, вбивств та помсти.

Українська прем'єра фільму «Проста послуга» відбудеться 20 вересня.

4 грудня 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася новим трейлером картини «Ідеальний голос 3», де «Барденські Белли» співають різдвяну пісню про себе.

У заключній частині музично-комедійної франшизи дівчата з відомого акапельного колективу, які виграли світовий чемпіонат, дізнаються, що у них не так багато варіантів використати свої вокальні навички в житті після коледжу. Але коли у них з'являється шанс возз'єднатися для міжнародного туру в підтримку солдат «USO», ця група крутих ботанок відправляється в нову пригоду, щоб в останній раз створити разом музику і, також разом, прийняти кілька сумнівних рішень.

«Белл» знову втілять Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Хейлі Стайнфелд, Анна Кемп і Ребел Вілсон. У світовий прокат «Ідеальний голос 3» виходить 20 грудня.

27 листопада 2017,  14:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося музичний фрагмент музичної комедії «Ідеальний голос 3», в якому Барденські Белли в особі Анни Кендрік, Бріттані Сноу, Хейлі Стайнфелд, Анни Кемп і Ребел Вілсон прибувають на репетицію концерту для військових, де зустрічають інші групи.

Решта груп виступають з музичними інструментами, а не а капела, тому не сприймають дівчат всерйоз. На що Белли викликають їх на riff-off (риф-офф), тобто на невеликій співочий батл, в рамках якого героїні виконують «Get the Party Started», «Shut Up and Dance», «Ignition» і «Let Me Ride». А Рубі Роуз зі своєю групою та іншими колективами, піднявшись на сцену, відповідає їм піснями «Wake Me Up» і «Zombie». Хто був крутішим? Голосуйте в коментарях.

У світовий прокат фільм Тріш Сі виходить 20 грудня, але все ще невідомо, чи вийде він в Україні.

25 вересня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Запальні «Барденські Белли» повертаються для свого прощального туру в новому трейлері фільму «Ідеальний голос 3». Цього разу Бека (Анна Кендрік), Хлоя (Бріттані Сноу), Обрі (Анна Кемп), Товстуха Емі (Ребел Вілсон) та Емілі (Хейлі Стайнфелд) зійдуться в протистоянні з професійними музичними групами під час концерту для військових, де Беці зроблять пропозицію почати сольну кар'єру. Схоже, тепер шляхи героїнь розійдуться по-справжньому, тому вони дуже стараються зробити свій останній виступ незабутнім й при цьому не розридатися.

Три десятка нових кадрів «Ідеального голосу 3» ви знайдете в нашій галереї. У світовий прокат фільм виходить в грудні, чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

25 червня 2017,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув очікуваний трейлер музичної комедії «Ідеальний голос 3», яка покаже, як склалося життя акапельного колективу «Барденські Белли» після випуску з коледжу. Дівчата, яких грають Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Ребел Вілсон, Хейлі Стайнфелд і Анна Кемп, розбрелися шукати своє покликання в житті, і коли життя дало їм знатного стусана під зад, вони вирішили возз'єднатися й відправитися в тур для військових, де їх чекають нові суперники в особі колективу Рубі Роуз та нові випробування.

У світовий прокат фільм Тріш Сі вийде 21 грудня. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

24 червня 2017,  02:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Бріттані Сноу оголосила про початок 6-місячної промо-кампанії музичної комедії «Ідеальний голос 3», поділившись в Твіттері тизером її першого трейлера. Тут вона знову заспіває разом з Анною Кендрік, Ребел Вілсон, Хейлі Стайнфелд та Анною Кемп, і хоча відео дуже коротке й картинка в ньому блимає, воно підтверджує, що в своєму третьому фільмі «Барденські белли» відправляться в тур для військових.

Трейлер вийде в цю суботу, а поки дивимося яскраве закулісне відео, що показує, наскільки весело проходили зйомки.

18 червня 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зворушливе закулісне відео музичної комедії «Ідеальний голос 3» показує найяскравіші моменти зі зйомок, які недавно завершилися. У ньому співають, танцюють, обіймаються і просто радіють Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Ребел Вілсон, Анна Кемп та Хейлі Стайнфелд, які втілюють у фільмі відомий акапельний колектив «Барденські Белли». Режисером комедії виступила Тріш Сі.

Відео повідомляє, що в понеділок на нас чекає особливе оголошення. Швидше за все воно буде стосуватися виходу дебютного трейлера.

30 жовтня 2016,  17:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці мультфільму «Тролі» Джастін Тімберлейк та Анна Кендрік, які озвучили його головних персонажів, повідали про те, як створювалася музика для нового анімаційного творіння DreamWorks, саундтреком якого Тімберлейк займався особисто.

Нашу рецензію на цей дико позитивний мультфільм, який вже можна подивитися в українських кінотеатрах, читайте тут.

14 вересня 2016,  22:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері мультфільму «Тролі» від DreamWorks його зірки Анна Кендрік і Джастін Тімберлейк розповідають про своїх героїв і показують, на які чудеса здатна пісня, що йде від щирого серця.

Повний список пісень, які увійдуть в саундтрек «Тролів», можна знайти тут.

1 серпня 2016,  23:19 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий український трейлер до фільму «Аудитор» – історія про бухгалтера-криміналіста, який працює на темних особистостей. У головних ролях: Бен Аффлек і Анна Кендрик. В кінотеатрах України з 27 жовтня.

28 липня 2016,  17:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер трилера «Аудитор» з Беном Аффлеком в ролі генія-бухгалтера, який працює на злочинців, представляє перший погляд на персонажів у втіленні Анни Кендрік, Дж.К. Сіммонса, Джона Бернтала і Джеффрі Тембора.

21 липня 2016,  23:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Кендрік і Джастін Тімберлейк представили сьогодні на Comic-Con 2016 новий класний фрагмент з мультфільму «Тролі», де героїня Кендрік виконує відому композицію дуету Simon & Garfunkel «The Sound of Silence».

29 червня 2016,  23:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері «Тролів» від DreamWorks Animation безтурботні малята живуть собі щасливо у своїй чарівній країні, поки до них не приходять якісь бергени і не викрадають практично всіх, щоб ними поласувати. І тепер надзвичайно оптимістична Поппі і скептик Бренч повинні відправитися в захоплючий квест, щоб врятувати свій рід. В оригіналі цих двох озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк (так, вони будуть тут співати).

В українських кінотеатрах з 27 жовтня.

26 червня 2016,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У трейлері без цензури комедії «Весільний погром» Зак Ефрон і Адам Дівайн шукають собі милих дівчат, яких можна привести на весілля до своєї сестри, а знаходять Обрі Плазу і Анну Кендрік, які люблять покурити травичку, але вміло прикидаються леді, щоб потрапити за рахунок хлопців на Гаваї.

В українських кінотеатрах з 28 липня.