Новини, в яких згадується Джон Чо

18 квітня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Українські кінотеатри, які перебувають у містах подалі від фронту, продовжують відновлювати свою роботу. І в них уже можна переглянути казковий сімейний мультфільм «Дракон бажань», спільного виробництва Китаю та США.

Читати далі...
10 січня 2020,  22:22 | Новини фільмів

Представляємо дубльований ТБ-ролик фільму «Прокляття», який буде першим фільмом жахів 2020 року. Готові полоскотати собі нерви?

В новому містичному горорі, який зняв режисер Ніколас Песке, ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо), відправляється в похмурий особняк на Рейберн-драйв, 44, не підозрюючи, що там знайде не нову вигідну угоду, а справжній кошмар, який спробує його вбити. Після він звертається по допомогу до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає своє небезпечне розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Адже прокляття звернуло на неї увагу і жадає крові.

Також у фільмі знялися Деміан Бішір, Бетті Гілпін, Лін Шей та Джекі Вівер. Українська прем'єра горора «Прокляття» відбудеться через тиждень, 16 січня.

25 грудня 2019,  19:03 | Новини фільмів

Мрієте про ванну з пінкою, щоб розслабитися в період свят? Перший фрагмент фільму жахів «Прокляття» змусить вас передумати.

Новий горор від продюсера Сема Реймі покаже глядачам проклятий будинок, де живуть жорстокі потойбічні сили. Ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо з фантастичного бойовика «Стартрек: Відплата») відправляється туди, бажаючи його продати, але коли заходить всередину, то чує дивні звуки. Він слідує за ними у ванну кімнату, і там у ванній булькає дивна рідина, схожа на кров. Але це не зупиняє цікавість Пітера, він нахиляється над ванною та... вгадайте, що відбувається далі.

Дивіться також розширений український трейлер фільму жахів «Прокляття», який не рекомендується для перегляду на повний шлунок. У кіно з 16 січня.

18 грудня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Зірка науково-фантастичного фільму «Світ забуття» Андреа Райзборо відважно відправляється в проклятий будинок в новому дубльованому трейлері містичного горора Ніколаса Песке «Прокляття».

Рімейк знаменитого японського фільма жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», який вийшов у 2002 році, відправить нас в проклятий будинок, де відбуваються страшні речі. Пітер Спенсер (Джон Чо), який займається нерухомістю, вирішує придбати цей будинок, але зауважує, що там живе щось жахливе. Він повідомляє про цю подію детективу Малдун (Райзборо), і та відправляється в маєток за адресою Рейберн-драйв, 44, де зустрічає божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) і стає свідком прокляття, про яке її попереджав детектив Гудман (Деміан Бішір).

В українські кінотеатри цей жах прибуде через місяць, 16 січня, щоб струсити й налякати нас після новорічних свят.

29 жовтня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Продюсер Сем Реймі представляє нову версію відомого японського фільму жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», в якій знялися Джон Чо, Бетті Гілпін, Андреа Райзборо, Джекі Вівер, Лін Шей і Деміан Бішір.

Нове «Прокляття» («The Grudge»), чий український трейлер дивіться нижче, покаже, як Пітер Спенсер (Джон Чо), бажаючи придбати будинок, знаходить один похмурий маєток на Рейберн-драйв, 44, де живе щось кровожерне і потойбічне. Він звертається за допомогою до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Оскільки в її особі прокляття придивилося собі нову жертву.

Українська прем'єра горора Ніколаса Песке відбудеться 16 січня 2020 року.

2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

19 червня 2018,  18:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony поділилася новим трейлером детективного трилера Аніша Чаганті «Пошук», який повідомляє, що у зниклої дівчини Марго був небезпечний секрет.

«Пошук» розповідає історію зникнення і пошуків 16-річної дівчини Марго (Мішель Ла), чий батько Девід Кім (Джон Чо) вирішує шукати зачіпки про те, що з нею сталося, там, де ще ніхто не дивився: у ноутбуці дочки. Перевіряючи соціальні мережі Марго та спілкуючись в Інтернеті з її друзями, Девід повинен відстежити цифрові сліди дочки, перш ніж вона зникне назавжди.

Дивіться також український трейлер фільму «Пошук». У кіно з 27 вересня.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
17 травня 2018,  14:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний трейлер детективного трилера «Пошук», який припав до душі критикам і отримав 100% позитивних рецензій на Rotten Tomatoes.

Після того як 16-річна дівчина Марго (Мішель Ла із «Мамці») зникає, до справи приписують детектива Розмарі Вік (Дебра Мессінг з серіалу «Вілл і Грейс»). Але коли через 37 годин у поліції немає жодної зачіпки, за розслідування береться батько дівчини Девід Кім (Джон Чо зі «Стартреку»), який вирішує шукати там, де ще ніхто не шукав: у ноутбуці дочки. В сучасному трилері, розказаному за допомогою різних гаджетів, якими ми користуємося щодня, Девід повинен відстежити цифрові сліди дочки, перш ніж вона зникне назавжди.

Українська прем'єра «Пошуку», який є повнометражним дебютом режисера Аніша Чаганті, відбудеться 27 вересня.

20 липня 2016,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завтра в украинский прокат выходит «Стартрек: За пределами вселенной», чей релиз приурочен к 50-летию франшизы. Самое время узнать о фильме 20 интересных фактов.

Читати далі...
19 липня 2016,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Стартреку: За межами всесвіту» Джон Чо і Софія Бутелла поділилися смішними відео з собою, Крісом Пайном і Антоном Єльчиним, де під час зйомок розважаються за допомогою додатку Dubsmash.

30 серпня 2015,  14:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Звездного пути 3» сделал трибьют в честь Леонарда Нимоя, игравшего Спока на протяжении почти 50 лет.

Съемочная команда и актеры «Звездного пути 3», среди которых Антон ЕльчинКарл УрбанИдрис ЭльбаЗои СалданаКрис ПайнЗакари КуинтоСаймон Пегг и Джон Чо, решили почтить память Нимоя, создав благотворительную инициативу в поддержку 9 разных нуждающихся в этом организаций. В их числе оказалась и детская больница St. Jude Children’s Research Hospital, занимающаяся поиском эффективного лечения от детского рака и разных неизлечимых заболеваний. Этому исследовательскому центру Нимой помогал вместе со своей женой.

Закари Куинто, который перенял эстафету изображения на экране Спока от Нимоя, о почтении памяти великого актера:

Леонард был актером, чемпионом искусств и настоящим вдохновением для многих. Благодаря его легендарному изображению Спока он повлиял на бессчетное количество ученых и артистов, в том числе на меня и остальных членов каста. Это была большая честь и привилегия знать его и называть его другом. Любовь Леонарда к человеческому духу отражается во всем, что он делал. Он прикоснулся к жизням по всему миру, и его очень не хватает.

Такая инициатива стала частью кампании Omaze, в рамках которой среди поклонников «Стартрека» разыгрывается роль в новом фильме франшизы. 

Леонард Нимой воплощал Спока с 1964 года, когда снимали пилот сериала «Звездный путь», и до 2013, когда он появился в фильме «Стартрек: Возмездие». Актер ушел из жизни 27 февраля 2015 года в возрасте 83 лет. 

«Звездный путь 3» выйдет 50 лет спустя выхода первых серий культового сериала, 8 июля 2016 года.