Новини серіалів, в яких згадується Йєн Сомерхолдер

22 листопада 2019,  18:29 | Новини серіалів

Netflix опублікував трейлер свого нового фентезійного серіалу «Вампірські війни», де зірка хітового серіалу «Щоденники вампіра» Іен Сомерхолдер знову стикається з вампірами.

Серіал з елементами горору слідує за доктором Лютером Свонном (Сомерхолдер) і його найкращим другом Майклом Фейном (Адріан Голмс), які стикаються з вірусом, який швидко розповсюджується та розколює суспільство на ворогуючі фракції, що потенційно може привести до майбутньої повномасштабної війни між людьми і вампірами.

Прем'єра 1 сезону «Вампірських воєн» відбудеться 5 грудня.

10 лютого 2017,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Щоденників вампіра» поділився милими фотографіями з останнього дня зйомок і вечірки на честь їх закінчення.

Читати далі...
1 квітня 2013,  13:35 | Новини серіалів | Автор: redder

Сумна новина для всіх любителів серіалів - сьогодні було оголошено, що канал CW припиняє трансляцію таких телешоу як "Надприродне", "Щоденники вампіра", "Стріла". Канал HBO після першого випущеного сьогодні епізоду третього сезону "Ігри престолів" теж припиняє його трансляцію. ABC закриває телесеріал "Касл", а CBS - "Теорію великого вибуху". Епізоди, що залишилися, вийдуть тільки на DVD в кінці травня, прямо під держіспити у студентів. Ось такий от подаруночок громадянам.

В контакті вже створена група на підтримку закриваються серіалів, ось вона: vk.com/april_hoax - терміново вступайте і ставте лайк!