Новини, в яких згадується Йєн Сомерхолдер

22 листопада 2019,  18:29 | Новини серіалів

Netflix опублікував трейлер свого нового фентезійного серіалу «Вампірські війни», де зірка хітового серіалу «Щоденники вампіра» Іен Сомерхолдер знову стикається з вампірами.

Серіал з елементами горору слідує за доктором Лютером Свонном (Сомерхолдер) і його найкращим другом Майклом Фейном (Адріан Голмс), які стикаються з вірусом, який швидко розповсюджується та розколює суспільство на ворогуючі фракції, що потенційно може привести до майбутньої повномасштабної війни між людьми і вампірами.

Прем'єра 1 сезону «Вампірських воєн» відбудеться 5 грудня.

29 червня 2017,  13:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився драматичною та зворушливою вирізаною сценою з фінальної серії «Щоденників вампіра», в якій Метт (Зак Реріг) говорить Деймону (Єн Сомерхолдер), Стефану (Пол Веслі) і Керолайн (Кендіс Аккола), що місто потрібно евакуювати. Після чого молодята мило зізнаються один одному в коханні на випадок, якщо далі почнеться хаос, а Стефан називає свою дружину «місіс Форбс-Сальваторе».

«Щоденники вампіра» завершилися через 8 сезонів в березні цього року. Чим вони закінчилися, дивіться тут.

14 березня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшла фінальна серія популярної фентезійної драми «Щоденники вампіра», що завершилася через 8 сезонів. Чим закінчилася історія Єлени Гілберт (Ніна Добрев), Деймона (Йен Сомерхолдер) та Стефана Сальваторе (Пол Веслі) ви дізнаєтеся з цього зворушливого фрагмента.

Обережно, якщо ви ще не дивилися серію «I Was Feeling Epic» («Я відчував себе епічно»), вас чекають спойлери.

10 лютого 2017,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Щоденників вампіра» поділився милими фотографіями з останнього дня зйомок і вечірки на честь їх закінчення.

Читати далі...
5 листопада 2016,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Пятидесяти оттенков серого» Джейми Дорнан ответил на слухи о том, что в одном из сиквелов его решили заменить на Иэна Сомерхолдера.

Читати далі...
8 січня 2015,  16:48 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 7 січня, пройшла церемонія нагородження People's Choice Awards 2015, де були оголошені фільми, актори, телесеріали (а також музиканти), які найбільше полюбилися глядачам в 2014 році.

Улюбленою кінокартиною, згідно з результатами голосування глядачів з усього світу, яке, тим не менш, не варто вважати занадто об'єктивним, стала диснеївська казка з Анджеліною Джолі в головній ролі «Чаклунка», вона обійшла «Мачо і ботан 2», «Першого месника: Інша війна», «Вартових Галактики» і «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього». Зате фільм «Мачо і ботан 2» став Улюбленою комедією року.

Улюбленим актором був двічі названий Роберт Дауні мол. (у тому числі він переміг і в категорії Улюблений драматичний актор за свою роль у фільмі «Суддя»). Улюбленою актрисою, теж двічі (у тому числі і Улюбленою екшен актрисою за втілення в минулому році Містик і Кітнісс), стала Дженніфер Лоуренс. Дивно, але Улюбленим комедійним актором визнали Адама Сендлера, у якого вже давно не виходило гарного фільму. От після такого об'єктивність глядачів, які голосують за People's Choice Awards, і зовсім залишає бажати кращого.

Серед телевізійних переможців лідерами виявилися серіали «Анатомія пристрасті», «Теорія великого вибуху» і «Касл», перший серіал отримав чотири нагороди, а два інших - по три кожен.

Читати далі...
1 квітня 2013,  13:35 | Новини серіалів | Автор: redder

Сумна новина для всіх любителів серіалів - сьогодні було оголошено, що канал CW припиняє трансляцію таких телешоу як "Надприродне", "Щоденники вампіра", "Стріла". Канал HBO після першого випущеного сьогодні епізоду третього сезону "Ігри престолів" теж припиняє його трансляцію. ABC закриває телесеріал "Касл", а CBS - "Теорію великого вибуху". Епізоди, що залишилися, вийдуть тільки на DVD в кінці травня, прямо під держіспити у студентів. Ось такий от подаруночок громадянам.

В контакті вже створена група на підтримку закриваються серіалів, ось вона: vk.com/april_hoax - терміново вступайте і ставте лайк!