Новини фільмів, в яких згадується Джо Райт

19 грудня 2019,  20:36 | Новини фільмів

Щойно на Youtube відбулася прем'єра українського трейлера психологічного трилера «Жінка у вікні», де номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс грає жінку, яка страждає від агорафобії.

Нова стрічка режисера оскароносних фільмів «Спокута» і «Темні часи» Джо Райта буде адаптацією роману А.Дж. Фінна й розповість про те, як психолог Анна Фокс (Адамс), яка страждає від агорафобії, тобто боїться вийти зі своєї квартири на вулицю, заводить незвичайну дружбу з сусідкою з будинку навпроти Джейн Расселл (лауреатка премії «Оскар» Джуліанна Мур), яка одружена з Алістером Расселлом (лауреат премії «Оскар» Гері Олдман). Одного разу Джейн зникає, і життя Анни перевертається, оскільки вона підозрює, що з її подругою сталося щось жахливе.

Українська прем'єра фільму «Жінка у вікні» відбудеться навесні, 14 травня.

18 грудня 2017,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик байопіку Джо Райта «Темні часи».

Гері Олдман втілює легендарного політика Вінстона Черчилля в його перші дні на посаді прем'єр-міністра Великої Британії в 1940 році, чиє тогочасне рішення дати відсіч Адольфу Гітлеру визначило хід світової історії. Олдман вже номінований за цю роль на «Золотий глобус», не за горами і друга для актора номінація на «Оскар».

В український прокат фільм, де також зіграють Крістін Скотт Томас, Лілі Джеймс і Бен Мендельсон, вийде 18 січня.

12 вересня 2017,  03:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики пророкують Гері Олдману всі нагороди за його гру в байопіку «Темні часи».

Читати далі...
6 листопада 2016,  22:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр исторической драмы «Тяжелое время» представляет номинанта на премию «Оскар» Гэри Олдмана в образе Уинстона Черчилля.

Читати далі...
1 квітня 2016,  12:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британский режиссер Джо Райт, чьи фильмы не раз были номинированы на «Оскар», ведет переговоры по поводу байопика «Darkest Hour» («Самое темное время»), который расскажет об Уинстоне Черчилле.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...