Оновлення, в яких згадується Форест Вітакер

26 липня 2018,  15:34 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного трилера «Місто брехні» від режисера Бреда Фурмана. В основу сюжету фільму лягла книга під назвою «Лабіринт» американського письменника та журналіста Рендолла Саллівана.

Фільм розповідає про колишнього детектива департаменту поліції Лос-Анджелеса Рассела Пула (Джонні Депп), який в 1997 році розслідував вбивство всесвітньо відомих реперів Тупака Шакура та Ноторіуса Біга. Тоді справу так і не вдалося розкрити.

Через 20 років Пул вирішує об'єднатися з репортером Джексоном (Форест Вітакер), щоб докопатися до істини.

Прем'єра фільму очікується восени. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

5 вересня 2017,  17:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер 4 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Повстанці», де усі шляхи сходяться в один. В нових серіях екіпаж космічного корабля «Привид» повертається, щоб і далі протистояти Імперії. Також тут з'являється Со Геррера (Форест Вітакер) і згадується, що директор Креннік зайнятий новим проектом «Зореграй» («Stardust»), який, як нам відомо з фільму «Бунтар-один», є кодовою назвою «Зірки смерті».

Прем'єра 4 сезони «Зоряні війни: Повстанці» відбудеться 16 жовтня.

10 червня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний і вельми крутий тизер-трейлер супергеройського екшену від Marvel «Чорна пантера», що розповість про пригоди короля африканської країни Ваканди Т'Чалли (Чедвік Боузман), який дебютував в «Першому меснику: Протистояння».

Тизер показує, як Еверетт Росс (Мартін Фріман) допитує торговця зброєю Улісса Кло (Енді Серкіс) про Ваканду, а після ми вирушаємо в цю продвинуту країну, приховану від зовнішнього світу, де мигцем знайомимося з лиходієм Еріком Кіллмонгером (Майкл Б. Джордан) і союзниками Т'Чалли Накією (Люпіта Ніонго), Зурі (Форест Вітакер) та Рамондою (Анджела Бассетт).

Дебютний постер «Чорної пантери» в гарній якості ви знайдете тут. Фільм вийде в українські кінотеатри в лютому 2018 року, так що чекаємо на дубльований тизер.

21 грудня 2016,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем пятерку свежих ТВ-роликов спин-оффа «Изгой-один. Звездные войны: История», которые показывают, почему на него стоит сходить в кино.

Читати далі...
9 листопада 2016,  02:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В одному з двох з'явившихся днями фрагментів «Прибуття» фахівець з лінгвістики у виконанні Емі Адамс розповідає полковнику Фореста Вітакера, що не варто поспішати в знаходженні спільної мови з прибульцями. А то вийде, як з експедицією Джеймса Кука в Австралію, де один з його моряків побачив стрибучу істоту з малюком в сумці і запитав у аборигенів, як вона називається. Аборигени відповіли «кенгуру», що було не назвою тварини, а фразою «я не розумію». Хай це і легенда, але вона допомогла головній героїні відстояти свою точку зору.

Український трейлер наукової фантастики Дені Вільнева дивимося тут.

18 жовтня 2016,  13:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Семеро героев и один злодей спин-оффа «Изгой-один. Звездные войны: История» получили по персональному постеру, а также стали известны их звания и род деятельности.

Читати далі...
13 жовтня 2016,  01:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На новому постері спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» знайшлося місце не тільки для головної героїні та її команди, а й для Дарта Вейдера і його «Зірки смерті».

Читати далі...
10 серпня 2016,  14:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер науково-фантастичного трилера Дені Вільнева «Прибуття» показує, як Емі Адамс, Джеремі Реннер та Форест Вітакер прямують в серце одного з космічних кораблів, що раптово з'явилися на нашій планеті, в надії знайти з прибульцями спільну мову.

Повноцінний трейлер прибуде 16 серпня.

27 серпня 2014,  03:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Свіжий і ексклюзивний дубльований трейлер кримінального трилера з Орландо Блумом і Форестом Уїтакером в головних ролях тільки для користувачів KinoFilms.ua! laugh

У Південній Африці, де ще панує апартеїд, два поліцейських розшукують вбивцю молодої дівчини в негритянських гетто і у фешенебельних районах Кейптауна. Це розслідування переверне життя героїв і змусить їх боротися зі своїми внутрішніми страхами.

В кінотеатрах України і Росії з 25 вересня.