Новини, в яких згадується Грета Гервіг

6 січня 2024,  16:55 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року премія «Золотий глобус» розширила кількість своїх фільмів-номінантів до 6 у кожній категорії, тож конкуренцію «Барбі» та «Оппенгеймеру» складуть менш фінансово успішні, проте відзначені багатьма міжнародними нагородами стрічки, які точно заслуговують вашої уваги.

Читати далі...
21 грудня 2023,  16:04 | Новини фільмів

Зірка найуспішнішого фільму цього року «Барбі» Раян Ґослінґ об'єднався з композитором Марком Ронсоном, щоб подарувати шанувальникам під ялинку нову версію пісні «I'm Just Ken», присвячену Різдву.

Читати далі...
13 грудня 2023,  19:03 | Нагороди та премії

Стрічка «Барбі» режисерки Грети Гервіг увірвалася в сезон нагород, отримавши рекордні для цього року 9 номінацій на престижну премію «Золотий глобус».

Читати далі...
28 жовтня 2023,  16:48 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася у п'ятницю першим кадром свого наступного рімейку у стилі live-action «Білосніжка», де головну роль виконає Рейчел Зеглер, відома за оскароносним мюзиклом «Вестсайдська історія».

Читати далі...
8 серпня 2023,  20:24 | Бокс-офіс

Стрічка «Барбі» режисерки Грети Гервіг стала другим фільмом-мільярдером 2023 року, обійшовши в прокаті супергеройські екшени про Вартових Галактики, Людину-мураху, Флеша та 101 Людину-павука.

Читати далі...
2 серпня 2023,  20:18 | Бокс-офіс

Це офіційно! Сатирично-феміністична комедія «Барбі», яку зняла режисерка Грета Гервіг, побила черговий рекорд і тепер є найприбутковішими фільмом усіх часів, знятим жінкою-режисером. Раніше цей рекорд належав супергеройському блокбастеру «Диво-жінка» та режисерці Петті Дженкінс.

Читати далі...
16 липня 2023,  20:00 | Статті

Наступного тижня в український (та світовий) прокат виходять два найбільш очікуваних фільми цього літа: сатирична комедія Грети Гервіг «Барбі» та драматичний байопік Крістофера Нолана «Оппенгеймер». Як вони стали епічним культурним феноменом під назвою «Барбенгеймер»?

Читати далі...
16 липня 2023,  16:24 | Новини фільмів

Зірка оскароносного мюзикла «Ла-Ла Ленд» Раян Ґослінг знову співає! Він виконає драматичну баладу про тяжке життя Кена у стрічці режисерки Грети Гервіг «Барбі».

Читати далі...
6 липня 2023,  23:51 | Новини фільмів

В рамках масштабної промо-кампанії стрічки Грети Гервіг «Барбі» журнал Architectural Digest постукав у двері будинку мрії Барбі, яку втілює номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі, також відома за роллю суперлиходійки Харлі Квінн.

Читати далі...
26 червня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Тримайтеся, адже наші улюблені Барбі та Кен збираються у масштабний тур на підтримку стрічки Грети Гервіг «Барбі», яка вже стала поп-культурним феноменом і очолює рейтинг найбільш очікуваних фільмів літа.

Читати далі...
29 травня 2023,  19:20 | Кастінг

Зірки супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» Джон Сіна, він же Миротворець, та Марго Роббі, вона ж Харлі Квінн, незабаром возз'єднаються на великому екрані у сатиричній комедії «Барбі».

Читати далі...
28 травня 2023,  03:48 | Новини фільмів

Офіційний трейлер комедійної стрічки Грети Гервіг «Барбі» з номінантами на премію «Оскар» Марго Роббі і Раяном Ґослінгом у головних ролях (вони втілюють тут легендарних Барбі та Кена) розкриває деталі про свій захоплюючий сюжет.

Читати далі...
5 квітня 2023,  17:27 | Новини фільмів

Мережу підірвав новий тизер-трейлер очікуваної комедії режисерки Грети Гервіг «Барбі», де Барбі та Кена втілять номінанти на премію «Оскар» Марго Роббі і Раян Ґослінг. А компанію їм складуть багато відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
16 грудня 2022,  20:10 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила трошки підняти наш настрій, поділившись тизер-трейлером сатиричної комедії «Барбі» за участю Марго Роббі і Раяна Ґослінга.

Читати далі...
27 серпня 2022,  16:45 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший тизер-трейлер фільму «Білий шум», нової кінороботи відомого американського режисера Ноа Баумбаха, на рахунку якого є 3 номінації на «Оскар». Пізніше цього року його можна буде подивитися на Netflix.

Читати далі...