«Барбі»: Марго Роббі влаштувала незабутній тур будинком мрії своєї Барбі

6 липня 2023,  23:51 | Новини фільмів

В рамках масштабної промо-кампанії стрічки Грети Гервіг «Барбі» журнал Architectural Digest постукав у двері будинку мрії Барбі, яку втілює номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі, також відома за роллю суперлиходійки Харлі Квінн.

Фільм «Барбі», який виходить в український прокат 20 липня, розповість історію найвідомішої ляльки у світі. Що, якби Барбі була справжньою дівчиною, яка мешкає серед нас? Занадто неідеальна для ідеального світу Барбіленд, вона потрапляє у вигнання та знайомиться із суворою реальністю світу людей.

Головного Кена у стрічці Гервіг зіграє номінант на премію «Оскар» Раян Ґослінг, який з'являється під час туру будинком Барбі разом з Роббі.

Однією з головних локацій Барбіленду буде будинок мрії Барбі, який творці стрічки відтворили до найменших дрібниць у реальному масштабі. Режисерка розповідає у відео, що у них було багато зустрічей щодо правильних відтінків рожевого, які вони використали у будинку мрії та його дизайнерских деталях.

Також Гервіг розкриває, що натхненням для створення Барбіленду послужили фільми-мюзикли 1950-х років за участю відомого американського актора Джина Келлі, адже Барбі винайшли якраз у 1959 році, тож вона теж родом з того часу.

Купуйте квитки на фільм «Барбі» на нашому сайті. Допрем'єрні покази найбільш очікуваної стрічки цього літа в українських кінотеатрах пройдуть 19 липня.

578 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: