Джон Сіна зіграє у стрічці Грети Гервіг «Барбі»

29 травня 2023,  19:20 | Кастінг

Зірки супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» Джон Сіна, він же Миротворець, та Марго Роббі, вона ж Харлі Квінн, незабаром возз'єднаються на великому екрані у сатиричній комедії «Барбі».

В одному з найочікуваніших фільмів літа «Барбі» режисерки Грети Гервіг, що розповість про пригоди Барбі (Марго Роббі) та Кена (Раян Ґослінг) у Реальному світі, Сіна втілить... ще одного Кена (а їх тут буде чимало, як і різних Барбі).

Причому його Кен буде не звичайним Кеном, а Кеном-русалом, тоді як Барбі-русалоньку у стрічці Гервіг зіграє відома американська співачка Дуа Ліпа.

Минулого тижня вийшов повноцінний трейлер «Барбі», який розкриває, що подорож до Реального світу для головних Барбі та Кена пройде не так весело, як вони розраховували, адже їх кілька разів заарештовують.

Українська прем'єра комедії «Барбі», де з'явиться чимало зірок, яких ви можете побачити образах Барбі та Кенів на персональних постерах, очікується 20 липня.

Тим часом Сіна повернувся в кінотеатри в пригодницькому екшені «Форсаж 10», де він грає брата Віна Дизеля. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

839 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: