Новини фільмів, в яких згадується Ернест Клайн

30 березня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коллекция из 12 ретро-постеров фантастики «Первому игроку приготовиться» вызовет у вас еще больше ностальгии по культовым картинам 80-х и 90-х годов.

Читати далі...
18 березня 2018,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику фантастичної картини «Першому гравцю приготуватися» Стівен Спілберг запрошує в «світ, де ти можеш робити що завгодно і бути ким захочеш». А також тут бушує Кінг Конг.

«Першому гравцю приготуватися» є адаптацією популярного роману Ернеста Клайна, який розповідає про пригоди хлопця Вейда Воттса (Тай Шерідан). Він проводить свій вільний час у віртуальному світі гри «Оазис», де знаходить нових друзів, закохується в дівчину Сем (Олівія Кук) і починає революцію, намагаючись знайти «пасхальне яйце», яке в грі сховав її творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс).

Дивіться п'ятий трейлер «Першому гравцю приготуватися», представлений декілька днів тому. У кіно з 29 березня.

16 березня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віртуальна гра «Оазис» продовжує вабити своїми чудесами в новому трейлері фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», яким вчора поділилася компанія Warner Bros Pictures.

Читати далі...
7 березня 2018,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персонажі і їх аватари готові до битви за головний приз «Оазису» на нових постерах фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
28 лютого 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой мультфільму «Сталевий гігант» повертається на екрани в четвертому трейлері фантастики «Першому гравцю приготуватися».

«Першому гравцю приготуватися» є екранізацією знаменитого роману Ернеста Клайна, що відправляє в 2045 рік, де найпопулярнішим для людей заняттям у вільний час є віртуальна гра «Оазис». Коли її творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс) вмирає, то заповідає величезні статки і контроль над грою тому, хто знайде там приховане «пасхальне яйце». І для цього головному герою Вейду Воттсу (Тай Шерідан), як повідомляє даний трейлер, потрібно буде пройти три складних випробування й отримати три ключі.

Дивіться другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися». У кіно фільм Стівена Спілберга вийде 29 березня.

15 лютого 2018,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув новий міжнародний трейлер очікуваної фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», заснованої на романі Ернеста Клайна.

Кінокартина переносить нас в недалеке майбутнє, де молоді люди тікають від нудної реальності в віртуальний світ гри «Оазис», яку придумав винахідник Джеймс Холлідей (Марк Райленс). Після своєї смерті він заповідає величезні статки тому гравцю, хто першим знайде в «Оазисі» приховане «великоднє яйце». І хлопець Вейд Воттс (Тай Шерідан) вирішує за нього поборотися. Але в грі він зустрічає дівчину Саманту (Олівія Кук), і разом вони починають революцію не тільки у віртуальному, а й в реальному світі.

Також дивіться другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися». У кіно з 29 березня.

23 січня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим відео про зйомки фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», де присутні фрагменти його культових фільмів «Парк Юрського періоду», «Щелепи», «Іншопланетянин», «Назад в майбутнє» та «Індіана Джонс».

Письменник Ернест Клайн, чий роман став основою кінокартини, згадує тут, як сильно на нього вплинули фільми Спілберга, без яких він можливо і не придумав би цю історію. А сам режисер називає «Першому гравцю приготуватися» «неймовірним поглядом в майбутнє і поглядом в минуле», оскільки в ньому ховається безліч відсилань до популярної культури 20 сторіччя.

Дивимося другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися», де головні ролі виконують Тай Шерідан і Олівія Кук. У кіно з 29 березня.

14 грудня 2017,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures нарешті представила повноцінний трейлер фантастичної картини Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Екранізація бестселера Ернеста Клайна відправить нас в 2045 рік, коли світ опиняється на межі хаосу. У місті Колумбус, штат Огайо, живе самотній хлопець-сирота Вейд Воттс (Тай Шерідан). Він, як і багато інших преставників свого покоління, тікає від реальності в світ віртуальної гри «Оазис». І коли її творець творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс) помирає, заповідаючи свій величезний статок тому, хто знайде «пасхальне яйце» всередині цієї гри, Вейд вирішує позмагатися за цей приз.

Дивимося український тизер-трейлер «Першому гравцю приготуватися». У кіно з 29 березня.

29 серпня 2017,  14:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр науково-фантастичного фільму Стівена Спілберга «Першому гравцеві приготуватися» знайомить нас з героїнею Олівії Кук.

Читати далі...