Першому гравцю приготуватися (2018)Ready Player One

Трейлер Першому гравцю приготуватися
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 29 березня 2018

«A better reality awaits»

Недалеке майбутнє. Енергетична криза в розпалі, половина населення Землі — на межі виживання. Через таку гнітючу реальність віртуальний простір - єдиний гідний вихід назовню, в захоплюючий та повний пригод квест OASIS. Десь там заховано «великоднє яйце», яке дарує владу над Грою і фактично над усім світом. Перший ключ випадково знаходить вісімнадцятирічний Вейд Воттс. Крок до перемоги зроблено. Але Вейда та його команду починає переслідувати організація, здатна прибрати щасливчиків не лише у віртуальному, але і в реальному світі...

Жанри: бойовик, пригоди, фантастика
Бюджет: $175 000 000
Формат: IMAX
Тривалість: 2 г. 20 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 11 березня 2018

Чи знаєте ви?

Премьеру фильма передвинули на 2018 год, чтобы избежать соперничества в прокате с фильмом «Звёздные Войны: Последние джедаи» (Райан Джонсон, 2017).

Відео матеріали «Першому гравцю приготуватися»

Рецензія на фільм «Першому гравцю приготуватися»
Віртуальна реальність Стівена Спілберга

27 березня 2018,  23:58 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Спілберг є одним з найвпливовіших режисерів пригодницького жанру та жанру наукової фантастики нашого часу, на чиїх фільмах виросло вже не одне покоління мрійників. Включаючи письменника Ернеста Клайна, що створив популярний фантастичний роман «Першому гравцю приготуватися», який відкриває нові грані жанру. Книга стала бестселером, привернула увагу студії Warner Bros. і самого Спілберга, і він вирішив оживити на екрані чарівний світ віртуальної гри «Оазис», наповнений чудесами і небезпекою.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Першому гравцю приготуватися». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «Першому гравцю приготуватися»

SpaceMonkey

19 грудня 2017, 15:05

Я так быстро книги редко читал. Надеюсь, фильм не подведет и хотя бы основным сюжетом будет сходиться.)

2 / 0 
Marink

31 березня 2018, 23:01

Не ходите на фильм, фуфло(и это я ещё мягко, уже отойдя от просмотра). Читала книгу, поэтому предвзятого отношения не избежать. Изначально не верила, что в двухчасовой фильм можно вложить всё, но надеялась на лучшее. Видимо, зря. Хотелось бы обойтись без спойлеров, хотя фильм к просмотру крайне не советую ( а книжка бомбезная, вот её прочитать стоит). В общем и целом, пасхальную гонку не раскрыли от слова совсем, главный герой идиот(овощ, если вам угодно), персонажи так себе ( кроме Арт3миды, которая хоть немного думала), сюжет нелогичен и т.д.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Першому гравцю приготуватися, фільм 2018
Українська прем'єра 29.03.2018
Жанри: бойовик, пригоди, фантастика
США