Перший погляд на Олівію Кук у фантастиці «Першому гравцеві приготуватися»

29 серпня 2017,  14:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр науково-фантастичного фільму Стівена Спілберга «Першому гравцеві приготуватися» знайомить нас з героїнею Олівії Кук.

У «Першому гравцеві приготуватися» Спілберг відправляє нас у недалеке майбутнє, в 2045 рік, де молоді люди називаються «зниклим поколінням», оскільки постійно пропадають у віртуальній грі «Оазис», винайденій геніальним і ексцентричним Джеймсом Холлідеєм. Після своєї смерті він залишає свій заповіт тому, хто знайде добре заховане «пасхальне яйце» всередині цієї гри. Всі починають на нього полювання, і серед них юні Вейд Воттс і Саманта Кук, що ховаються під ніками Parzival і Art3mis.

Втілюють їх Тай Шерідан, відомий завдяки ролі юного Циклопа в «Людях Ікс: Апокаліпсис», і зірка серіалу «Мотель Бейтсів» і драми «Я, Ерл і вмираюча дівчина» Олівія Кук.

Другий офіційний кадр екранізації бестселера Ернеста Клайна, яким поділився журнал Empire, показує зустріч цих героїв, що відбувається в якомусь ігровому штабі. Art3mis якраз виходить з віртуальної реальності, знімаючи шолом.

У коментарі для журналу Кук поділилася своїми емоціями з приводу участі в такому великому проекті:

Це відчувалося чистою пригодою. Це було в стилі Віллі Вонки і в стилі Індіани Джонс. Коли ти дитина, яка хоче стати актором, ідея попрацювати з [Спілбергом] звучить абсурдно. Це було сюрреалістично.

Компанію Шерідану і Кук у фільмі складуть Марк Райленс, Бен Мендельсон, Саймон Пегг, Джон Ханна-Кеймен і ТіДжей Міллер.

Нижче дивіться його дубльований тизер, представлений в липні на конвенції SDCC.

В українські кінотеатри «Першому гравцеві приготуватися» прибуде 29 березня 2018 року.

1308 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: