Оновлення, в яких згадується Аманда Аббінгтон

4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.

7 січня 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте того милого пса з першої серії 4 сезону «Шерлока», який не хотів показувати екшен? Він отримав персональну закулісну фічуретку, в якій Бенедикт Камбербетч, Мартін Фріман та Аманда Аббінгтон розповіли, що за сценарієм цей бладхаунд повинен був помчати вперед, а насправді зрушити його з місця й змусити щось робити було дуже складно, проте весело.

Друга серія 4 сезону «Шерлока» вийде на каналі 1+1 вже завтра, 8 січня.

21 грудня 2016,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра 4 сезону «Шерлока» стрімко наближається, і на честь цього BBC поділилися закулісним відео, присвяченим його першому тижню зйомок, про який розповідає один із творців серіалу і виконавець ролі Майкрофта Марк Гейтісс. Тут можна побачити різні закулісні моменти за участю каста на чолі з Бенедиктом Камбербетчем, серед яких фрагмент з милими Мартіном Фріманом, Амандою Аббінгтон та їх екранним малюком.

Другий трейлер нових серій «Шерлока» дивіться тут.

11 грудня 2016,  01:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 4 сезону «Шерлока» ближче знайомить нас з головним лиходієм нових серій Калвертоном Смітом (Тобі Джонс), який намагається змусити геніального детектива (Бенедикт Камбербетч) розповісти друзям свої найтемніші секрети... І тут же Шерлок заявляє, що любить когось. Кому ж адресовано це зізнання?

У нових серіях також повертаються Джон (Мартін Фріман) та Мері Ватсони (Аманда Аббінгтон), Моллі (Лу Брілі), Лестрейд (Руперт Грейвз), місіс Хадсон (Уна Стаббс) і Майкрофт (Марк Гейтісс).

24 листопада 2016,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційні кадри прийдешнього 4 сезону детективної драми «Шерлок» представляють новий погляд на його персонажів, включаючи небезпечного лиходія.

Читати далі...