Кадри фінальної серії 4 сезону «Шерлока»

15 січня 2017,  22:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні української прем'єри заключної серії 4 сезону «Шерлока» представляємо до неї 10 офіційних кадрів і кілька закулісних фотографій.

« — Кожен твій вибір, кожен твій шлях, той, ким ти став... Це все твої спогади про Еурос.»

Четвертий сезон «Шерлока» добігає кінця, і завершиться він півторагодинною серією, яка називається «Фінальна проблема» чи «Остання справа Холмса». Назва відсилає до однойменного оповідання Артура Конана Дойла, в якому відбувається остання сутичка Холмса і Моріарті, де останній падає в Рейхенбахський водоспад і вмирає, про що ми писали раніше.

Про повернення Джима Моріарті говорилося ще в останній серії 3 сезону, але досі невідомо, чи це якийсь флешбек або лиходій дійсно якимось чином інсценував свою смерть, перехитривши Шерлока.

У «Фінальній проблемі» повернуться Бенедикт Камбербетч, Мартін Фріман і Марк Гейтісс, яких можна побачити на кадрах нижче, а також Аманда Аббінгтон, Лу Голіли, Уна Стаббс, Руперт Грейвз і Ендрю Скотт і містер і місіс Холмс у втіленні батьків Камбербетча Тімоті Карлтона і Ванди Вентхам.

Не обійдуться прийдешні події і без Еурос, яку грає Сіан Брук. Її поява в минулій серії виявилася одним з кращих сюжетних поворотів «Шерлока» за всю його історію.

Трейлер третьої серії, режисером якої виступив Бенжамін Карон, що працював над серіалами «Молокососи» і «Корона», а авторами сценарію – творці серіалу Стівен Моффат і Гейтісс, дивіться тут.

Прем'єра фінальної серії 4 сезону «Шерлока» відбудеться на каналі 1+1 вже сьогодні, 15 січня, 0 23:00.

Попередні серії ви можете подивитися в українському дубляжі і в оригіналі з українськими субтитрами на офіційному сайті телеканалу.

2438 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: