Перші офіційні кадри 4 сезону «Шерлока»

24 листопада 2016,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційні кадри прийдешнього 4 сезону детективної драми «Шерлок» представляють новий погляд на його персонажів, включаючи небезпечного лиходія.

Кадри розкривають, що в родині Джона (Мартін Фріман) і Мері Ватсонів (Аманда Аббінгтон тепер буде в два рази більше турбот, адже крім Шерлока (Бенедикт Камбербетч) їм тепер доведеться доглядати за новонародженим малюком. І, судячи по здивованому виразу обличчя першого з них, навряд чи найскладніше їм буде впоратися з дитиною. Зате у Шерлока тепер є домашній улюбленець, з яким він разом буде розплутувати нові злочини.

Зйомки з дитиною і собакою проходили в травні, і актори знатно на них повеселилися, що можна побачити на фотографіях зі знімального майданчика.

Разом з Шерлоком, Джон і Мері в нових серіях повертаються місіс Хадсон (Уна Стаббс) і Майкрофт (Марк Гейтісс), з яким головному герою доведеться тісно співпрацювати, адже саме його контора повернула Шерлока з нетривалої заслання в кінці попереднього сезону.

Що ж стосується лиходія на ім'я Калвертон Сміт (Тобі Джонс), то навіть у такому блакитному костюмі він виглядає досить підступно. Стережися, Шерлок, цей отруйник дуже небезпечний.

Тут не вистачає тільки Моллі (Лу Голілі) і Лестрейда (Руперт Грейвз), але, незважаючи на їх відсутність на цих кадрах, вони точно з'являться в нових серіях.

У вересні було офіційно розкрито, що перші дві серії 4 сезону будуть називатися «Шість Тетчер» і «Обманливий детектив», і докладніше про їх потенційні сюжети читайте тут. Але будьте обережні, там можуть ховатися спойлери.

Клікаємо на зображення, щоб розглянути його у високій якості.

Повноцінний трейлер нових пригод Шерлока і Джона дивимося тут.

Прем'єра 4 сезону «Шерлока» відбудеться 1 січня 2017 року.

763 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: