Новини серіалів про (1993 – ...)

25 листопада 2017,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний постер 11 сезону культового серіалу «Секретні матеріали».

Читати далі...
15 лютого 2016,  21:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинская премьера нового сезона культового научно-фантастического сериала «Секретные материалы» состоится через неделю на Новом канале.

Читати далі...
17 листопада 2015,  15:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Это зимнее межсезонье мира зарубежных сериалов наполнено громкими возвращениями и премьерами. Чтобы вы не пропустили выход уже любимого или только заинтересовавшего вас сериала, мы подготовили полный график премьер, которые будут происходить с ноября 2015 года до февраля 2016, включительно.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
7 серпня 2015,  14:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальникам пари у виконанні Девіда Духовни і Джилліан Андерсон варто приготувати хусточки. У нових «Секретних матеріалах» романтичні стосунки між головними героями підійшли до кінця, як повідомляють ті, кому вдалося побачити новий кліп з перезапуску під час прес-туру Асоціації телекритиків.

Кліп, про який йде мова, показав серйозну сварку між персонажами, де Скаллі описує себе як «друга і терапевта» Малдера. І надійне джерело підтвердило, що вони більше не разом.

Знавці передбачали такий розвиток подій, оскільки це є відмінним способом підсилити драму. Але багатьох шанувальників це дуже засмутило.

Так що чекаємо нових кліпів, які проллють світло на те, як змінилися головні герої і їх відносини за час їхньої екранного відсутності. В останній раз вони з'явилися у фільмі «Секретні матеріали: Хочу вірити» у 2008 році.

Сварливі (і, сподіваємося, не тільки) Малдер і Скаллі з'являться на телеекранах 24 січня 2016 року в двогодинній прем'єрі.