Новини фільмів про (1994 – 2004)

5 січня 2021,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 2020 року стримінгова платформа Netflix представила комедійний фільм «2020, тобі кінець!» («Death to 2020»), який висміював різні скандальні події минулого року. І одна його сцена за участю зірки серіалу «Друзі» Лізи Кудроу сама по собі стала скандалом.

Читати далі...
17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

28 серпня 2019,  21:13 | Новини фільмів

Не «Джокером» єдиним. Конкуренцію фінальному трейлеру фільму про злочинного принца Ґотема сьогодні складає перший трейлер драматичної комедії Стівена Содерберга «Пральня» із зірковим кастом.

«Пральня» розповість про вдову (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою спритних юристів з Панами (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

Також в трейлері з'являються зірка «Друзів» Девід Швіммер та зірка «Теорії великого вибуху» Меліса Рауш.

На Netflix реліз фільму «Пральня» відбудеться восени.

15 листопада 2018,  00:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка ситкому «Друзі» та володарка премії «Золотий глобус» Дженніфер Еністон грає колишню королеву краси в офіційному трейлері драматичної комедії «Пампушка».

Сюжет фільму слідує за бойовою дівчиною Віллоудін Діксон (Даніель МакДональд), яку друзі називають просто Вілл, а мати Роузі (Еністон) Пампушкою. Роузі Діксон є місцевою знаменитістю і щорічно влаштовує конкурс краси для юних дівчат. В якості протесту Вілл вирішує взяти в ньому участь, і її сміливий вчинок надихає інших дівчат із невеликого техаського містечка претендувати на корону королеви краси.

Прем'єра нової комедії від Енн Флетчер, яка зняла відомі романтичні картини «Крок вперед», «27 весіль» та «Пропозиція», на Netflix відбудеться 7 грудня.

28 жовтня 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте легендарну заставку ситкому «Друзі» з піснею «I'll Be There for You»? Виявляється, вона відмінно підходить по духу супергеройському екшену «Месники».

Читати далі...