Новини серіалів про (1994 – 2004)

4 липня 2022,  17:50 | Новини серіалів

Якщо ви скучили за Монікою з «Друзів», вірніше за актрисою Кортні Кокс, і шукаєте незвичайний серіал, що допоможе трохи розслабитися і відволіктися від новин, то ловіть нашу рекомендацію — серіал «Сяюча долина» з Кокс у головній ролі.

Читати далі...
26 березня 2021,  18:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вступні титри хітового комедійного серіалу «Друзі» є еталоном серіальних заставок, і завдяки талановитому монтажу шанувальників всесвіту Marvel їх стиль привніс трохи радості в серіал «Ванда/Віжн».

Читати далі...
21 липня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Друзі» Девід Швіммер розкрив, що зйомки його спецвипуску для стримінгової платформи HBO Max можуть початися вже наприкінці літа.

Читати далі...
26 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи культових серіалів американського та британського телебачення «Друзі» та «Абатство Даунтон» зіштовхуються в 14 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», чий новий фрагмент ви можете подивитися напередодні її прем'єри.

Читати далі...
20 травня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик передостанньої серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», де наші герої потраплять в різні популярні серіали, як «Друзі» і «Стартрек».

Читати далі...
5 травня 2020,  21:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові захищати космічні простори зі Стівом Кареллом? Тоді пристібайте ремені і вмикайте перший трейлер комедійного серіалу «Космічні війська», яким щойно поділився Netflix.

Читати далі...
21 квітня 2020,  19:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що перша частина 5 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» була божевільною? Новий трейлер розкриває, що попереду нашу команду чекають ще більш науково-фантастичні пригоди.

Читати далі...
10 квітня 2020,  20:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри комедійного серіалу «Космічні війська» представляють перший погляд на героїню у втіленні зірки ситкому «Друзі» Лізи Кудроу.

Читати далі...
22 лютого 2020,  19:23 | Новини серіалів

Вирішивши, що з нього вистачить палеонтології, зірка легендарного серіалу «Друзі» Девід Швіммер вирішує стати першокласним спецагентом в новому британському телесеріалі «Розвідка». Але в душі він все ще залишається Россом.

В своєму новому комедійному серіалі Швіммер втілює списаного з рахунків співробітника Агентства національної безпеки США Джеррі, якого відправляють до Великої Британії, щоб він допоміг заснувати там новий відділ по боротьбі з кіберзлочинністю, ось тільки Джеррі нічого не тямить в цій справі. Користуючись знаннями з Вікіпедії, він об'єднується з комп'ютерним аналітіком Джозефом (Нік Мохаммед), який вважає його справжнім крутим агентом, і встановлює на новому місці свої порядки, чим дуже дратує справжню начальницю відділу.

Мохаммед є творцем серіалу, а Швіммер також виступає його продюсером. Прем'єра ситкому «Розвідка» відбулася вчора, 21 лютого.

10 жовтня 2019,  15:49 | Новини серіалів

Швидко пристебніть ремені безпеки літаючої тарілки! На цьому тижні прибув офіційний трейлер довгоочікуваного 4 сезону науково-фантастичного мульсеріалу для дорослих «Рік та Морті», який повертається з новими серіями 10 листопада.

У новому сезоні генія-алкоголіка Ріка та його соціально неадаптованого онука Морті чекають нові божевільні пригоди і зустрічі з новими дивними істотами, як бідний Чачі (тільки не прив'язуйтесь до нього сильно). Вони будуть тікати від стріляючих іншопланетян, відвідувати стародавні храми, лазити по стінах без страховки (бідний Морті), намагатися виростити в підвалі дракона, використовувати іншопланетні мазі з дикими побічними ефектами, битися разом з амазонками і спробують зупинити запуск одного додатку.

Зараз мультсеріал «Рік та Морті» займає 12-е місце в рейтингу кращих серіалів усіх часів за версією сайту IMDb, обганяючи «Шерлока», «Друзів» і «Справжнього детектива».

13 серпня 2019,  01:15 | Новини серіалів

Новини це тільки половина історії. Зірка «Великої маленької брехні» Різ Візерспун поділилася тизер-трейлером свого нового драматичного серіалу «Ранкове шоу», де компанію їй складе зірка «Друзів» Дженніфер Еністон.

Серіал «Ранкове шоу» представить закулісний погляд на життя телевізійників, які працюють на ранковому шоу. Тизер показує їхні порожні кабінети і порожню студію, поки на задньому плані звучать їхні розгнівані голоси. Зате у відео кілька разів з'являється постер цього ранкового шоу, який розкриває, що Еністон грає одну з його ведучих. Роль другого ведучого виконує Стів Карелл, а Візерспун втілить продюсера шоу.

Ну як, ви заінтриговані? Прем'єра серіалу «Ранкове шоу» відбудеться восени на стримінговому сервісі Apple TV+.

6 квітня 2019,  21:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережу потрапили перші кадри з трейлера нового серіалу «Ранкове шоу» («The Morning Show»), головних героїнь якого втілюють відомі голлівудські актриси Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Читати далі...
4 лютого 2019,  01:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 12 сезону ситкому «Теорія великого вибуху» Пенні і Леонард опинилися на яхті та вирішили відчути себе Джеком і Роуз з культового фільму «Титанік».

Читати далі...
10 жовтня 2018,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Друзі» і «Місто хижачок» Кортні Кокс грає алкоголічку в зав'язці в промо-ролику 6 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) наймає Ліама (Крістіан Айзіа), щоб той допоміг йому завоювати жінку (зірка серіалу «Сини анархії» Кеті Сагал), яка йому дуже сподобалася. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) проводить день в якості спонсора актриси-алкоголічки (Кокс). Фіона (Еммі Россам) з усіх сил намагається здійснити всі вимоги щодо її нових інвестицій, поки Форд (Річард Флуд) підштовхує її до того, щоб їхні відносини стали серйозними. Йен (Камерон Монахен) готується до в'язниці і хоче провести останній день на волі з рідними. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) виникають неприємності, коли їхні близнючки приносять в дитячий сад предмет з секс-шопу.

Серія «Face It, You're Gorgeous» («Визнай це, ти прекрасна»), яка буде, на жаль, фінальною серією для Монахена та його Йена, вийде на екрани 15 жовтня за українським часом.

3 жовтня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як Росс у «Друзях» сходив у солярій і став коричневого кольору? Стюарт з ситкому «Теорія великого вибуху» тепер теж знає, як це.

Вирушаючи на побачення з Деніз (Лорен Лапкус), Стюарт (Кевін Сасмен) вирішив пофарбувати волосся, але через те, що волосся стало темнішим, його обличчя на такому тлі здавалося дуже блідим, і він вирішив сходити в солярій. Але традиційно солярій дав збій, і Стюарт став помаранчевим. Він прийшов до Говарда (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Мелісса Рауш) за порадою, і поки Говард порівнював Стюарта з умпа-лумпами з фільму «Чарлі і шоколадна фабрика», Бернадетт порадила перенести побачення. Але Стюарт дуже його чекав, тому вирішив піти так.

Наступна серія 12 сезону «Теорії великого вибуху», який є фінальним, вийде на екрани 5 жовтня за українським часом.