Дженніфер Гарнер знову зіграє Електру у блокбастері «Дедпул 3»

8 липня 2023,  07:01 | Кастінг

Раяну Рейнольдсу вдалося вмовити Дженніфер Гарнер знову втілити на великому екрані антигероїню Електру з коміксів Marvel. Вона повернеться в цьому образі у кінокоміксі «Дедпул 3», чиї зйомки вже у розпалі.

Супергеройський екшен «Дедпул 3» покаже повернення не тільки легендарного Росомахи у втіленні Г'ю Джекмана, а й небезпечної найманої вбивці Електри Начіос, яку знову зіграє Дженніфер Гарнер, як повідомляє сайт Variety.

Вперше Гарнер втілила Електру у фільмі «Шибайголова» 2003 року, де роль Шибайголови виконував її майбутній чоловік Бен Аффлек, після чого її Електра отримала сольник, що вийшов на великі екрани у 2005 році, проте не став хітом.

Яким чином Дедпул познайомиться з Електрою, нам залишається тільки гадати, проте її участь у подіях його третього сольника каже про те, що він буде пов'язаний з мультивсесвітом (як багато останніх фільмів Marvel Studios).

У 2022 році Гарнер зіграла маму героя Рейнольдса у науково-фантастичному екшені «Проєкт "Адам"», що вийшов на платформі Netflix, тож їхня дружба точно допомогла переконати Гарнер знову взяти до рук саї (фірмова зброя Електри).

Нещодавно з'явилися чутки, що у блокбастері «Дедпул 3» повернеться супергероїня Шторм у втіленні зірки «Людей Ікс» Голлі Беррі.

Режисером нової пригоди Дедпула виступає режисер фільмів «Проєкт "Адам"» і «Персонаж» Шон Леві. Прем'єра «Дедпула 3» запланована на листопад 2024 року.

955 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: