7 головних серіалів червня: «Відьмак», «Чорне дзеркало», зомбі та нова пригода Ніка Ф'юрі

21 червня 2023,  07:22 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Перший місяць літа вирішив порадувати нас поверненням таких хітових серіалів від Netflix, як «Чорне дзеркало», «Я ніколи не...» та «Відьмак»; тим часом шанувальників Marvel чекає багатосерійне «Таємне вторгнення», а фанатів культового серіалу про зомбі-апокаліпсис «Ходячі мерці» новий спін-оф.

Дата прем'єри: 8 червня (Netflix)

Головну героїню Деві (Майтреї Рамакрішнан) чекає божевільний випускний рік у школі, а також нові романтичні пригоди, перш ніж вона вирушить у доросле життя.

Дата прем'єри: 15 червня (Netflix)

Культова науково-фантастична антологія, від якої закипає мозок, повертається з п'ятьма новими серіями, де зіграли Сальма Гаєк, Аарон Пол, Зазі Бітц, Рорі Калкін, Кейт Мара та інші відомі актори кіно і телебачення.

Дата прем'єри: 18 червня

Спін-оф «Ходячих мерців» покаже продорож Меггі (Лорен Коен) та Нігана (Джеффрі Дін Морган) постапокаліптичним Мангеттеном, який вже давно відрізаний від материка. Їм доведеться забути про свою ворожнечу та знайти спільну мову, щоб вижити у місті, що руйнується і кишить зомбі.

Дата прем'єри: 21 червня (Disney+)

Новий серіал від Marvel Studios та платформи Disney Plus покаже, як легендарний шпигун та засновник команди Месники Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) знову об'єднає свої сили з Талосом (Бен Мендельсон), щоб зупинити скруллів, які проникли у вищі ешелони кіновсесвіту Marvel. Компанію їм складе Емілія Кларк, Мати драконів.

Дата прем'єри: 22 червня (Max)

У майбутніх серіях Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер), яка минулого сезону стала вдовою, розпочинає новий розділ свого життя. І він може включати її колишнього Ейдана (Джон Корбетт), а також неочікувану пристрасть до кулінарії.

Дата прем'єри: 22 червня (Hulu)

Молодий шеф-кухар Кармен «Кармі» Берзатто у втіленні зірки «Безсоромних» Джеремі Аллена Вайта, який отримав за цю роль «Золотий глобус», повертається і разом зі своєю командою готується до відкриття нового ресторану.

Дата прем'єри: 29 червня (Netflix)

Третій сезон екранізації серії романів Анджея Сапковського, який буде розбитий на дві частини, стане фінальним для Ґеральта у втіленні Генрі Кавілла. Проте перед прощанням їх з Йеннефер (Аня Чалотра) та Цірі (Фрейя Аллан) чекають нові небезпеки, адже на Цірі продовжують полювати наймогутніші люди (і не тільки) Континенту.

Який з цих серіалів очікуєте найбільше? Пишіть у коментарях.

1294 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: