Дивіться новий трейлер байопіка «Елвіс» з Остіном Батлером і Томом Генксом

24 травня 2022,  01:00 | Новини фільмів

Актор Остін Батлер продовжує підкорювати нас своїм фантастичним перетворенням на легендарного короля рок-н-ролу у другому трейлері біографічного фільму «Елвіс», режисером якого є Баз Лурман.

Фільм «Елвіс» розповідає про життя і музику видатного американського співака Елвіса Преслі крізь призму складних стосунків з його таємничим менеджером, полковником Томом Паркером. Стрічка занурить в історію Преслі та Паркера, які працювали разом понад 20 років: від початку кар’єри Елвіса до його небувалої слави. І усе це – на тлі змін культурного ландшафту Америки. Особливе місце у цій подорожі займає Прісцилла Преслі, яка була однією з найважливіших і найвпливовіших людей у житті зірки.

У ролі полковника Паркера ми побачимо лаурета премії «Оскар» Тома Хенкса. Роль Прісцилли Преслі, яка була дружиною Елвіса з 1967 по 1973 рік, виконає австралійська актриса Олівія ДеДжонг, яку ви можете знати завдяки серіалам «Суспільство» та «Сходи».

Компанію їм складуть актори Коді Сміт-Макфі, Девід Венем, Річард Роксбург, Дейкер Монтгомері, Люк Брейсі, Келвін Гаррісон та Зав'єр Семюел.

Незадовго до релізу нового трейлера в мережі з'явилася трійка шикарних постерів «Елвіса», які показують три етапи сценічної кар'єри короля рок-н-ролу: рожевий костюм, шкіряне вбрання та легендарний білий ансамбль.

Українська прем'єра нового музичного фільму від режисера культових стрічок «Мулен Руж» та «Великий Гетсбі» переїхала всього на тиждень вперед, що у нинішній ситуації дуже навіть непогано, і тепер відбудеться 30 червня.

988 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: