«Месники: Завершення»: Чорна вдова готується до клацання на драматичному фан-арті

23 липня 2020,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники всесвіту Marvel і блокбастера «Месники: Завершення» продовжують міркувати над тим, що було б, якби фінальне клацання Камінням Вічності зробив не Тоні Старк... А, наприклад, Наташа Романова.

Наташа Романова (Скарлетт Йоханссон) пожертвувала собою, щоб добути Камінь Душі, тому немає сумнівів в тому, що вона б не роздумувала, якби була присутня під час фінальної битви з Таносом (Джош Бролін), і в її руки потрапили б Камені Вічності.

Такий драматичний момент представляє новий фан-арт від французької діджитал-художниці Camille Vialet, де Нат замість Тоні (Роберт Дауні мол.) повинна зробити фінальне клацання, щоб врятувати всесвіт від Таноса з минулого.

Фінальною фразою Тоні стало: «А я Залізна людина». Так він відповів на слова Таноса про те, що той «незворотний». Цікаво, що в такому випадку Божевільному Титану відповіла б Чорна вдова, яка, як відомо, теж ніколи за словом в кишеню не лізла.

Може, щось на зразок того, що вона «готова загинути за свою сім'ю». Чи придумала б якийсь жарт про те, що «він зараз незворотно стане прахом».

В наступному місяці, 6 серпня, в повторний прокат вийде супергеройський екшен «Месники», де Наташа і Тоні все ще живі й будуть вперше боротися пліч-о-пліч зі Стівом, Тором, Халком і Клінтом проти іншопланетної армії Локі.

А в листопаді на великі екрани прибуде її очікуваний сольник «Чорна вдова», чия прем'єра повинна була відбутися ще навесні, але трапився коронавірус.

2040 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: