Перший погляд на Шерон Стоун в серіалі «Сестра Ретчед» від Раяна Мерфі

19 червня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Шерон Стоун зіграє дуже стильну героїню в новому серіалі від Netflix і Раяна Мерфі «Сестра Ретчед», перший погляд на яку представляють закулісні фотографії.

Драматичний трилер «Сестра Ретчед» буде історією становлення жорстокої медсестри Мілдред Ретчед з культового роману Кена Кізі «Пролітаючи над гніздом зозулі», роль якої виконає зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон.

Роль Стоун в даному серіалі поки не розголошується, але відомо, що вона втілить постійну героїню в його 1 сезоні, яких, як планує Netflix, буде мінімум 2.

Події серіалу почнуться в 1947 році, і героїня Стоун, судячи з фотографій зі зйомок, буде стежити за модою. На знімках вона з'являється в чорній сукні до колін, прикрашеній на правому плечі брошкою, а на лівому вставкою з вишитими квітами. Образ актриси доповнює стильний головний убір чорного кольору з білою стрічкою, можливо з дорогоцінними каменями.

Компанію їй і Полсон в кадрі складуть актори Джуді Девіс, Сінтія Ніксон, Гаррієт Сенсом Гарріс, Корі Столл, Аманда Пламмер і Гантер Перріш.

Нещодавно Стоун можна було побачити в не менш стильному образі в популярному серіалі від HBO «Новий Папа», де вона зіграла саму себе.

Прем'єра серіалу «Сестра Ретчед» відбудеться пізніше в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його трейлер.

2609 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: