6 головних серіалів вересня: «Сексуальна освіта», «Ранкове шоу», «Американська історія жахів» та спін-оф «Хлопаків»

1 жовтня 2023,  17:44 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Так, сьогодні 1 жовтня, вересень позаду, проте з приходом осені й початком нового навчального року ви могли пропустити 5 цікавих серіалів, які точно варті вашої уваги. Як, наприклад, фінальний сезон «Сексуальної освіти», спін-оф «Хлопаків» чи «Ранкове шоу» з Еністон та Візерспун. А полоскотати нерви вас змусять нові серії «Американської історії жахів».

Прем'єра: 13 вересня

Хітова драма про телеведучих вигаданого каналу UBA з Дженніфер Еністон та Різ Візерспун у головних ролях повертається. У нових серіях майбутнє каналу ставиться під сумнів, а відданість опиняється на межі, коли власник технологічного гіганта (Джон Гемм) цікавиться UBA. Утворюються несподівані союзи, приватні таємниці стають зброєю, і кожен змушений протистояти своїм основним цінностям як у студії каналу, так і поза нею. Також у третьому сезоні згадується війна росії проти України.

Прем'єра: 15 вересня

Драматичний трилер «Дикі межі» розповідає про начебто ідеальну британську пару (Дженна Коулман та Олівер Джексон-Коен), яка вирушає в омріяну відпустку в гори, що скоро перетворюється на кошмар, оскільки розбите серце дружини вимагає помсти. Також ключову роль у серіалі зіграла зірка «Милих ошуканок» Ешлі Бенсон.

Прем'єра: 20 вересня

Культова антологія жахів Раяна Мерфі повертається з новою моторошною історією про успішну голлівудську акторку (Емма Робертс), яка намагається стати матір'ю, проте їй на заваді стають жахливі сили. Також у нових серіях, заснованих на романі письменниці Даніель Валентайн «Делікатне становище», зіграють Кім Кардашьян, Кара Делевінь та Метт Зукрі.

Прем'єра: 21 вересня

Після закриття скандальної школи «Мурдейл» Отіс (Ейса Баттерфілд), Ерік (Шуті Гатва), Еймі (Еймі Лу Вуд), Джексон (Кедар Вільямс-Стірлінг) та Рубі (Мими Кин) йдуть навчатися у модну та прогресивну школу «Кавендіш», де Отіс намагається відкрити свою клініку секс-терапії, проте зіштовхується з серйозною конкуренткою в особі місцевої секс-терапевтки О (Таддеа Грем). Тим часом Мейв (Емма Макі) прагне вразити свого вимогливого викладача в Америці, поки їхні з Отісом стосунки на відстані дають тріщину.

Прем'єра: 28 вересня

Події спін-офу хітового аніме «Кастлванія» починаються у Франції у 1792 році і покажуть становлення Ріхтера Бельмонта, нащадка клану Бельмонтів, які полюють на вампірів. Після смерті своєї матері Ріхтер повинен об’єднати зусилля з незвичайною командою мисливців на вампірів і чародіїв, щоб запобігти спричиненому вампірами апокаліпсису під час Французької революції.

Прем'єра: 29 вересня

Серіал «Покоління "Ві"» є спін-офом хітового супергеройського серіалу «Хлопаки», події якого розвиваються у коледжі, де лиха і жорстока корпорація Vought International, що керує славнозвісною Сімкою, готує нових суперлюдей до боротьби зі злочинністю. І робить вона це, як завжди, найбільш неетичними та жорстокими методами, доводячи юних суперлюдей до крайнощів.

Які з цих серіалів ви чекали найбільше і вже подивилися, а які ще тільки плануєте? Діліться своїми враженнями в коментарях.

1047 

1 коментар

GRaFkiyv

5 жовтня 2023, 19:00

Люпен та Гєн Ві - годнота. Ранкове шоу - злилось у пихату франшизу.

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: