Промо-фото екшену «Диво-жінка 1984» розкривають нову суперздібність Діани

29 квітня 2020,  23:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили дві нові промо-фотографії супергеройського екшену Петті Дженкінс «Диво-жінка 1984», які можуть розцінюватися як спойлер.

Парочка секретних фотографій сиквела блокбастера «Диво-жінка» з тематичного календаря 2021 року, якими сьогодні поділився сайт Comic Book Movie, розкриває, що наша супергероїня-амазонка тепер буде літати, як Супермен.

Раніше ми вже бачили, як Діана Принц у втіленні актриси Галь Гадот бігає з величезною швидкістю та стрибає на велику відстань, а також літає за допомогою свого Ласо правди, але дана фотографія показує політ супергероїні в небі без будь-яких допоміжних засобів.

На нових знімках Диво-жінка позує в своєму старому червоно-синьому костюмі без крил, так що, хоча її новий золотий костюм має пару міцних металевих крил, схоже, що вона зможе літати і без них.

Раніше в Інтернет злили промо-фотографію, що розкрила фінальний образ суперлиходійки Гепарди, яку зіграє Крістен Віг.

У зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» була перенесена з червня на серпень, але все ще невідомо, чи відкриються до того часу кінотеатри. Так що студія Warner Bros. цілком може перемістити її на кінець цього року чи на 2021 рік.

5636 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: