«Чорний Адам»: сцена після титрів показала повернення Генрі Кавілла в ролі Супермена

27 жовтня 2022,  06:10 | Новини фільмів

Він повернувся! Актор Генрі Кавілл знову втілив легендарного Супермена у новому супергеройському екшені від DC «Чорний Адам», який очолив Двейн Джонсон.

Блокбастер «Чорний Адам» представив нового антигероя всесвіту DC у втіленні Двейна Джонсона, а також нову супергеройську команду Товариство справедливості Америки, куди увійшли Людина-яструб (Елдіс Годж), Доктор Фейт (Пірс Броснан), Руйнівник Атомів (Ной Сентінео) та Циклон (Квінтесса Свінделл).

Проте найбільш обговорюваною сценою «Чорного Адама» стала саме його сцена після титрів, що показала повернення Кларка Кента/Супермена, якого Кавілл зіграв вперше після «Ліги справедливості» (2017), де його супергерой воскрес і допоміг врятувати світ.

Джонсон та Кавілл давно планували цей момент, оскільки ще у 2016 році вони поділилися спільною фотографією, натякнувши на те, що колись в майбутньому ми побачимо їхніх персонажів з коміксів в одному кадрі. І цей день настав через 6 років.

Після камео в «Чорному Адамі» Кавілл підтвердив, що він ще зіграє Супермена в майбутньому, причому він зробив це якраз через кілька днів після того, як у мережі з'явилася інформація про те, що студія Warner Bros. вже працює над блокбастером «Людина зі сталі 2».

Про цей проєкт поки що нічого не відомо, але можна припустити, що антигерой Джонсона та супергерой Кавілла ще зіштовхнуться на великому екрані у епічній битві. Якщо не в наступному сольнику Супермена, то в наступному сольнику Чорного Адама.

Квитки на фільм «Чорний Адам» ви знайдете в нашій афіші.

2022 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: