«Диво-жінка 1984»: Диво-жінка позує в своїх двох костюмах на обкладинках журналу Empire

11 квітня 2020,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Неймовірна пара обкладинок червневого випуску британського журналу про кіно Empire дозволяють розглянути обидва костюма Диво-жінки з її сиквела в деталях.

У своїй другій сольній пригоді «Диво-жінка 1984» наймогутніша супергероїня всесвіту DC у втіленні актриси Галь Гадот отримає новий золотий костюм з величезними крилами та шоломом у формі голови сокола, але також з'явиться і в своєму звичному червоно-синьому костюмі та з амазонської діадемою на голові.

На першій обкладинці червневого Empire, яка була запланована до прем'єри супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», що повинна була відбутися 4 червня, але в зв'язку з коронавірусом переїхала на 13 серпня, Діана Принц позує в золотом костюмі без шолома і крил, проте з Ласо правди в руках.

Друга обкладинка показує героїню в костюмі з першої «Диво-жінки», в якому вона пройшла Першу світову війну і перемогла бога війни Ареса. На ній Діана також озброєна чарівним Ласо правди, що є не тільки ефективним в бою, а й змушує всіх, хто до нього торкається, говорити правду.

Разом з Гадот в сиквелі з'являться актори Кріс Пайн (Стів Тревор), Педро Паскаль (Максвелл Лорд), Крістен Віг (Барбара Мінерва/Гепарда), Робін Райт (генерал Антіопа) та Конні Нільсен (королева Іполіта).

Режисером другої пригоди Диво-жінки є Петті Дженкінс.

1321 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: