«Диво-жінка 1984»: новий погляд на золотий костюм Діани на анімованому постері

15 березня 2020,  13:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер очікуваного супергеройського фільму «Диво-жінка 1984» Петті Дженкінс представила магічний анімований постер з Діаною Принц в її надзвичайному золотом костюмі, який просто засліплює своїм блиском!

Перший трейлер сиквела хітового блокбастера «Диво-жінка», який покаже пригоди супергероїні-амазонки в 80-х роках, змусив всіх відкрити рот від подиву, коли Діана (Галь Гадот) з'явилася на екрані в своєму новому неймовірному костюмі з золота з величезними крилами і шоломом, який вже прозвали орлиним костюмом.

Анімований постер, яким Дженкінс поділилася в п'ятницю, дозволяє розглянути цей костюм і шолом в деталях, і ми вже з нетерпінням чекаємо, коли зможемо побачити в них Диво-жінку на великому екрані.

Автором цього костюма виступає костюмер Лінді Геммінг, яка є лауреаткою премії «Оскар» і працювала над першою «Диво-жінкою».

У лютому Диво-жінка розправила свої крила на обкладинці журналу Entertainment Weekly, в інтерв'ю для якого Гадот розповіла про еволюцію своєї супергероїні:

У першому фільмі Діана не розуміла складності людської натури, тепер вона повністю їх розуміє. Вона любить людей, і я вважаю, що в цьому криється ключ до даного персонажа, розумієте? У неї є сили богині, але серце людини.

Разом з Гадот в сиквелі повернуться Кріс Пайн, Робін Райт і Конні Нільсен, а ролі суперлиходіїв виконають Крістен Віг та Педро Паскаль.

Українська прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» очікується 4 червня.

3334 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: