Перший погляд на Елізабет Олсен і Пола Беттані в серіалі «Ванда/Віжен»

26 серпня 2019,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ні, вас не обманює зір, це точно не Стів Роджерс і Пеггі Картер. У серіалі «Ванда/Віжен» назад у минуле вирушать Ванда Максімофф та Віжен.

На вихідних у рамках конвенції D23 був представлений дебютний концепт-арт нового марвелівського серіалу «Ванда/Віжен», чиї події будуть розвиватися у всесвіті MCU, і він точно вас здивує тим, в якому образі показує своїх головних героїв.

На арті Ванда та Віжен, яких втілюють актори Елізабет Олсен та Пол Беттані, зображені в образі американської пари з 1950-х, яка сидить у вітальні свого будинку в передмісті перед телевізором і мило спілкується.

Їхні зачіски копіюють зачіски Стіва Роджерса і Пеггі Картер з «Першого месника», чиї події розвивалися під час Другої світової війни, а поверх свого червоного плаття Ванда одягла білий фартух.

Президент Marvel Studios Кевін Файгі розкрив на D23, що цей серіал буде дуже незвичайним: «наполовину класичним ситкомом і наполовину видовищем в дусі MCU».

Віжен загинув у фіналі фільму «Месники: Війна нескінченності», і, на жаль, оскільки він не був стертий з лиця всесвіту клацанням, він так і не повернувся в блокбастері «Месники: Завершення». Багряне світіння, що йде від телевізора і робить пару кольоровою на тлі чорно-білого дому, натякає на те, що у цій щасливій реальності замішані сили Ванди після смерті коханого вона могла створити в своїй голові альтернативну реальність, натхненну улюбленим ситкомом.

А що ви думаєте з цього приводу? Пишіть свої здогади в коментарях.

Прем'єра серіалу «Ванда/Віжен» відбудеться навесні 2021 року.

2347 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: