Галь Гадот поділилася першим постером «Диво-жінки 2»

6 червня 2019,  19:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-постер супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» розкриває новий неймовірний костюм улюбленої супергероїні зі світу DC.

У середу виконавиця ролі Диво-жінки у фільмах DCEU Галь Гадот підірвала Instagram офіційним постером свого другого супергеройського сольника, чиї події будуть відбуватися у 1984 році.

На постері Діана Прінс, також відома як Диво-жінка, позує в нових золотих обладунках, штанях, схожих своєї лускою на елементи костюма Аквамена, і дуже високих чоботях.

На її голові немає тіари, а в руках меча і щита, але праворуч на стегні у супергероїні як і раніше висить знамените Ласо істини, яке змушує людей говорити правду.

Цей новий костюм абсолютно не схожий на той, до якого ми звикли за фільмами «Бетмен проти Супермена», «Диво-жінка» та «Ліга справедливості», але відмінно підходить під еру диско і неону, якими відомі 80-і.

Супергероїня також повернеться на екрани і в своєму старому костюмі, що розкрив один з перших кадрів сиквела Петті Дженкінс, який ви можете побачити нижче.

В описі до постеру актриса повідомила, що вони з командою фільму «Диво-жінка 1984», на жаль, пропустять в цьому році конвенцію San Diego Comic-Con:

Хоча всі ми з Warner Brothers не побачимо вас на SDCC в залі H в цьому році, ми з нетерпінням чекаємо того, що буде. Тому поки у нас є для вас невеликий подарунок... #WW84

Разом з Гадот в подіях сиквела візьмуть участь Кріс Пайн, Крістен Віг, Педро Паскаль, Робін Райт, Конні Нільсен та, можливо, сама Лінда Картер.

На прем'єру фільму «Диво-жінка 1984» залишилося чекати всього рік він прибуде на великі екрани 4 червня 2020 року.

2738 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: